Sultangazi'de uyuşturucu operasyonu: 18 kişi gözaltına alındı

Sultangazi'deki uyuşturucu operasyonlarında 18 şüpheli yakalandı, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Sultangazi'de uyuşturucu operasyonu: 18 kişi gözaltına alındı
Sultangazi'de uyuşturucu operasyonu: 18 kişi gözaltına alındı
GİRİŞ 28.08.2022 12:29 GÜNCELLEME 28.08.2022 12:29

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TEM Büro Güvenlik Amirliği, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik fiziki takip başlatan TEM Büro Amirliği ekipleri, dün eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği baskında birçok adrese baskın yapıldı.



Operasyonlarda, 5'i yabancı uyruklu 18 şüpheli gözaltına alınırken, satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 55 bin 230 TL, bin 601 dolar ve bin 770 Euro para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece, 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 7 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 5 yabancı uyruklu şüpheli ise, sınır dışı edildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez