Gaziantep'te PKK operasyonu: 2 gözaltı!

Gaziantep'te, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 2 terör örgütü PKK mensubu, silahlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep'te PKK operasyonu: 2 gözaltı!
Gaziantep'te PKK operasyonu: 2 gözaltı!
GİRİŞ 28.09.2022 16:49 GÜNCELLEME 28.09.2022 16:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK terör örgütünün muhtemel eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilip, mensuplarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekiplerin yaptığı çalışmada, daha önce terör örgütünün sözde kırsal alan yapılanması içinde silahlı olarak faaliyet gösteren ve sosyal medya hesaplarından PKK propagandası yaptığı tespit edilen 2 kişiyi belirlendi.

Ekipler, örgüt mensuplarını adreslerine düzenlediği operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan ve isimleri açıklanmayan 2 kişinin adreslerindeki aramalarda ise 1 pompalı tüfek, 1 tabanca, 58 fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Son Dakika: Terörle mücadele devam ediyor: 12 PKK'lı etkisiz hale getirildi!Son Dakika: Terörle mücadele devam ediyor: 12 PKK'lı etkisiz hale getirildi!

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ömer özeren 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözaltına al, hapiste besle.. Direk zehirli iğne ile gebert bak bidaha teşebbüs edecekler mi bu it sürüsü..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"