MSB acı haberi duyurdu: Bir şehidimiz var

Suriye’de Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesinde çıkan çatışmada Samsun Özel Harekat Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Tokatlı kahraman polis Mustafa Çalışgan şehit oldu

GİRİŞ 02.10.2022 10:58 GÜNCELLEME 02.10.2022 12:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Samsun Özel Harekat Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Mustafa Çalışgan'ın acı haberi memleketi Tokat'a ulaştı.

34 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası şehidin eşi ve çocuklarının Samsun'da yaşadığı öğrenildi. Şehit Özel Harekat Polisi Mustafa Çalışgan'ın cenazesi 2 Ekim saat 11:20'de Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından Tokat'a gönderilecek.

Ali Paşa Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip Erenler Şehitliği'nde defnedilecek.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şehidin şehir merkezindeki baba ocağında aileye taziyelerini iletti.

MSB'DEN TAZİYE MESAJI

MSB: 2 Ekim 2022 tarihinde şehit düşen kahraman polis memuru Mustafa Çalışgan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Milletimizin baş sağolsun. 

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Makamı cennet olsun inşallah. Rabbim kederli ailesine sabırlar versin inşallah
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gece ansızın gidin artık kalan terör yuvalarında temizleyin Allah aşkına durdukça daha çok şehit veriyoruz! Allah şehitlerimize rahmet eylesin ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah! Şehitler tepesi boş kalmaz şehitlerin kanı yerde kalmaz! Alın intikamlarini!
    Cevapla
  • İbrahim 29 1 yıl önce Şikayet Et
    Ruhun şad olsun aziz şehidim.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Cennetiyle Şereflendirsin Amin İnşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya gündemini sarsan iddia: Netanyahu gizli mektupla para istemiş!
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama