Avcılar'da Atatürk anıtına zarar veren şüpheli yakalandı

Avcılar'da Atatürk anıtına zarar veren kişi gözaltına alındı.

Avcılar'da Atatürk anıtına zarar veren şüpheli yakalandı
Avcılar'da Atatürk anıtına zarar veren şüpheli yakalandı
GİRİŞ 03.11.2022 01:15 GÜNCELLEME 03.11.2022 01:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Avcılar Kaymakamlığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bugün saat 17.00 sıralarında ilçemiz Merkez Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde bulunan Atatürk anıtına zarar veren M.H.T. adlı şüpheli şahıs olay yerinden güvenlik görevlilerimizce yakalanmıştır. Şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır."

KAYNAK: AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • yontma taş devri 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun! başörtümüze, çarşafımıza, dinimize, kutsal kitabımıza, peygamberimize, müslüman atalarımıza, Fatih'e, Yavuz'a, Kanuni'ye, camilerimize saldıranlara ve bunlar hakkında da adli ve idari işlem başlatmayanlara, başlatıp da ceza vermeden sonlandıranlara.
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Son ders-i felâket neye mâl oldu? Düşünsen: Beynin eriyip yaş gibi damlardı gözünden!"Son ders-i felâket" ne demektir? Şu demektir: Gelmezse eğer kendine millet, gidecektir!Zira, yeni bir sadmeye artık dayanılmaz; Zîrâ, bu sefer uyku ölümdür: Uyanılmaz!Coşkun, koca bir sel gibi, dâim beşeriyyet, Müstakbele koşmakta verip seyrine şiddet.ÇOK ACİL AHLAK YASASINA İHTİYACIMIZ VAR.
    Cevapla
  • Milli_Nizam_2024 1 yıl önce Şikayet Et
    Adil Düzen Kurulacak
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuranı kerime ve göz bebeğimiz Muhammed s.a.s' mede çirkin dilini uzatan mikroplarıda bir zahmet yakalayın yoksa islami değerlerin atanız kadar değeri yokmu..
    Cevapla
  • Candan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahse konu Anıt değil heykeldir. Putperest cehape zihniyetinin, millete, sinsice empoze ettiği putperest inançları olan kemalizmin kirlilikleridir. Aziz vatanımızdan bu kirlilikleri temizlemeliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...