Metro İstanbul'un İmamoğlu'nun çağrısıyla 'sıklaştırma' kararına vatandaşlardan sert tepki

İmamoğlu'nun Saraçhane çağrısının ardından Metro İstanbul'dan gelen "Hatlarımızda seferlerimiz sıklaştırılmıştır." açıklamasına vatandaşlar tepki göstererek, "Neden mesai saatlerinde sıklaştırma yapılmadı?" dedi.

GİRİŞ 14.12.2022 17:44 GÜNCELLEME 14.12.2022 17:45
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada bugün 4'üncü duruşma görülüyor. İmamoğlu için 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası isteniyor. Duruşmaya saat 16.00'ya kadar ara verildi.

İMAMOĞLU'NDAN SARAÇHANE DAVETİ

Vatandaşları Saraçhane'ye davet eden İmamoğlu, sosyal medya hesabından, "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum." paylaşımında bulundu.

METRO İSTANBUL'DAN 'SIKLAŞTIRMA' AÇIKLAMASI

İmamoğlu'nun daveti üzerine Metro İstanbul'dan 'hatlarda sıkıştırma' açıklaması geldi. Vatandaşlar Metro İstanbul'un "Saraçhane'de 16.00'da gerçekleşecek buluşma sebebiyle oluşan yolcu yoğunluğu nedeniyle M1, M2, M4, M5, M7, T1, T4 ve T5 hatlarımızda seferlerimiz sıklaştırılmıştır." açıklamasına tepki gösterdi. 

VATANDAŞLARDAN 'METRO' TEPKİSİ

Sosyal medya üzerinden Metro İstanbul'a cevap veren vatandaşlar, "Böyle bir imkan var madem neden yoğun saatlerde sefer sayılarını arttırmıyorsunuz da bir buluşma için sefer sayıları artıyor?", "Metroları şahsi menfaatleri için kullanmak olmuyormu.", Mesai saat giriş çıkışlarında siklasmayan metro saatleri siklasmis neden acaba?" diyerek tepki gösterdi. 

 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 77
  • Atila 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuru fasulye de kendini nimetten sayar
    Cevapla
  • BAFRA'lı 1 yıl önce Şikayet Et
    kendine calişanlari gör istanbullu.secimi bekliyoruz.bu sefer hdp de sizi BAŞKAN YAPAMAYACAK
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İmam bayıldı Son gülen iyi güler eko
    Cevapla
  • kime nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul nimet derken kendine nimettir demek.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Magduru oynamak istiyorsun ama allah oyun kuranların en hayırlısıdır oyunun başına geçince anlarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!