Evlerini 4 gün önce almışlardı! Enkaz altında kalarak can verdiler

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 4 gün önce Elbistan'da satın aldıkları evlerinin yıkılması sonucu aynı aileden 5 kişi enkaz altında kalarak can verdi.

Evlerini 4 gün önce almışlardı! Enkaz altında kalarak can verdiler
Evlerini 4 gün önce almışlardı! Enkaz altında kalarak can verdiler
GİRİŞ 08.02.2023 20:26 GÜNCELLEME 08.02.2023 20:34
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 4 gün önce Elbistan'da satın aldıkları evlerinin yıkılması sonucu enkaz altında kalan İsmail Taşkın (40), eşi Zeliha Taşkın (38), çocukları Sehernur Taşkın (9), Hanım Taşkın (7) ve Muhammed Emin Taşkın'ın (5) cansız bedenlerine ulaşıldı.



Taşkın ailesinin ilk depremde hasar görmesine rağmen girdikleri evlerinin ikinci depremde yıkıldığı öğrenildi.

Aydın'ı Söke ilçesi Doğanbey Mahallesinden uzun yıllar önce çalışmak için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine giden İsmail Taşkın, 10 yıl önce Zeliha Taşkın (38) ile evlendi.



Eşinin memleketine yerleşip, sanayide kaynak ustası olarak çalışan Taşkın'ın bu evlilikten Sehernur Taşkın (9), Hanım Taşkın (7) ve Muhammed Emin Taşkın (5) isminde 3 çocuğu oldu. İsmail Taşkın, birikimi ile 2 Şubat günü Güneşli Mahallesi'nde satın aldığı dairenin tapusunun sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.



İLK DEPREMDEN KURTULDULAR, İKİNCİ DEPREM ENKAZI ALTINDA KALDILAR

İsmail Taşkın ve ailesi, 6 Şubat'ta sabaha karşı yaşanan 7.7 büyüklüğündeki depremden kendi imkanlarıyla dışarıya kaçarak canlarını kurtardı.

Ancak, 4 gün önce satın aldıkları evlerine tekrar giren Taşkın Ailesi, bu defa merkez üstü Elbistan olan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremde enkaz altında kaldı.

Arama kurtarma ekipleri Taşkın Ailesi'nin 5 ferdinin bugün cansız bedenlerine ulaştı. Acı haberi alan İsmail Taşkın'ın ağabeyi Tanju Taşkın, Kahramanmaraş'a gitmek üzere yola çıktı. 

KAYNAK: DHA
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 23
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım tüm aileye rahmetiyle muamele eylesin. mekanları cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen bu kardeşim ve ailesini cennetine koy onlara en güzel köşklerini bağışla.Sen ki Rahmeti gazabından büyük olansın.Sen ALLAHsın biz aciz günahkar kullarınız...
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetinden de hikmetinden de sual olunmaz Ya Rabbii :(
    Cevapla
  • Hadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanınız cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı