Muhafazakar mayo turistler havuzdan çıkarıldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir tesiste konaklayan Dağıstan uyruklu Ukraynalı iki kadın turist, muhafazakar mayo ile girdikleri havuzdan kovuldu.

Muhafazakar mayo turistler havuzdan çıkarıldı
Muhafazakar mayo turistler havuzdan çıkarıldı
GİRİŞ 15.07.2008 19:47 GÜNCELLEME 21.09.2018 17:45
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Çamyuva beldesindeki 5 yıldızlı bir tesiste konaklayan Dağıstan uyruklu Ukraynalı iki kadın turistin, muhafazakar mayo ile girdikleri havuzdan, diğer müşterileri rahatsız ettikleri ve ''havuz hijyenini bozdukları'' gerekçesiyle görevliler tarafından çıkarıldığı iddia edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Çamyuva'daki 5 yıldızlı turistik tesiste konaklayan Dağıstan uyruklu Ukraynalı turistler Zukhra Salgereeva ile kızı Madina, muhafazakar mayo ile havuza girmek istedi.

İddiaya göre, anne ve kızın yanına gelen görevliler, diğer müşterileri rahatsız ettikleri ve ''havuz hijyenini bozdukları'' gerekçesiyle havuzdan çıkmalarını istedi.

Bunun üzerine Zukhra Salgereeva, Ukrayna'daki iş adamı eşi Salgarey Salgereeva'yı arayarak durumu bildirdi. Salgarey Salgereeva da Kemer'deki İlçe Turizm Danışma Bürosu'nu arayarak sorunu çözmelerini istedi.

UKRAYNA'DAKİ EŞİ ARAYIP DURUMA MÜDAHALE ETTİ

Turizm Danışma Bürosu yetkilileri Ukraynalı turistlerin şikayetini tesis yönetimine bildirdi. Tesis yöneticileriyle Ukraynalı anne ile kızı, muhafazakar mayo ile havuza girmemeleri koşuluyla anlaştı.

Zukhra ve Madina Salgereeva, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, Türkiye'ye daha önce de tatile geldiklerini, ancak bu tür bir sorunla ilk kez karşılaştıklarını söylediler. Otel yönetimiyle yaptıkları görüşmenin ardından sorunun çözüldüğünü anlatan anne ile kızı, ''Bundan böyle otelin havuzuna muhafazakar mayo ile girmeyeceğiz, ancak denize muhafazakar mayoyla girerek tatilimize devam edeceğiz'' diye konuştular.

Otel Genel Müdür Yardımcısı İhsan Güzel ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zukhra ve Madina Salgereeva'nın muhafazakar mayo ile havuza girdiklerini gören diğer müşterilerin durumdan şikayetçi olduklarını anlattı.

Bu giysiyle havuza girmelerinin hijyen açısından da sakıncalı olduğunu öne süren Güzel, ''Bu nedenle kendilerini uyardık. Böyle bir kıyafetle havuza girmelerinin uygun olmadığını söyledik. Şu anda her şey son derece normal. Onlar da bize karşı anlayışlı davrandılar. Aramızda bir sorun kalmadı'' dedi.

UKRAYNALI TURİSTLERİ KOVAN OTEL HANGİSİ

YORUMLAR 49
  • sami tümer 15 yıl önce Şikayet Et
    bu olsa gerek. mahalle baskısı bu olsa gerek
    Cevapla
  • Halit GÖKTAŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    havuzda hijyenin aslı. Hiçbir zaman otel havuzları zaten temiz değildir. Nedenmi: öncelikli Çocuklar genelde (Afedersiniz) çişlerini havuza yaparlar, havuz başında güneşlenen okadar insanın hepsi küçük abdesti için tuvaletemi gidiyor acaba, rus ve ayrupalı turistler tuvaletten çıkınca ellerini dahi yıkamıyorlarsa gerisini siz düşünün...... her gün akşam havuzlara suyun temizlenmesi için litrelerce klor dökülüyorsa ..... havuzlarda hijyeni varın siz düşünün artık.....
    Cevapla
  • serdar taş 15 yıl önce Şikayet Et
    ortam. etrafında çıplak erkekler varken ne işiniz var orda.siz kapalısınız ama erkekler şortla.orda olmanız bile dinen sakıncalı değil mi.bazı oteller kadın erkek ayrı ayrı havuza sokarken pek laf etmeyin.
    Cevapla
  • şahin doğansu 15 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı. sen ve senin gibilere az kaldı ama bence beni dinleyin ve yapabileceğinizi yapın yoksa artık siz kendi ülkenize gideceksiniz.ama durun sizin bir ülkeniz yada sizi kabul eden bir ülke bulunacakmı acaba.yalakalar
    Cevapla
  • doğrucu davut 15 yıl önce Şikayet Et
    dindar kadının o ortamda işi ne?. şunu baştan söyliyeyim bahsi geçen kadınların haşeması havuzun içindeki ipkinili teşhircilerin sözde giysisinden daha sıhhidir,burada amaç tesettür düşmanlığıdır.havuzdakilerin tepkisi de;onların bu zavallılara günah ve haya duygusunu hatırlatıp,vicdanlarını rahatsız ettiğindendir.bir çift sözüm de haşemalı kadınlara;o rezil ortamda işin ne?sen tesettürlü olsan bile karşındaki çıplak.kadının kadına göstermesi haram olan bölgeler var.sen göstermesen bile karşındaki gösteriyor,böyle bir ortam günah değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'in dört katlı villası görüntülendi! İnanılmaz değişim
Bakan Şimşek açıkladı: Yeniden yapılandırılıyor! Gereksiz harcamalar önlenecek...