İnegöl'de tahterevallide eli sıkışan çocuğun parmağı koptu

Bursa İnegöl'de parkta oynarken elini tahterevalliye sıkıştıran 12 yaşındaki kız çocuğunun parmağı koptu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen çocuğun kopan parmağı, ameliyatla yerine dikilecek.

GİRİŞ 08.07.2023 08:49 GÜNCELLEME 08.07.2023 10:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, parkta oynayan 12 yaşındaki Ecrin A'nın tahterevalliye sıkışan sol el yüzük parmağı koptu. Acı içinde kalan Ecrin, buz kalıbına konulan parmağıyla birlikte hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Mahmudiye Mahallesi Karanfil Sokakta bulunan çocuk parkında meydana geldi. Parkta oyun oynayan Ecrin A, iddiaya göre, sol elini tahterevallinin demirlerinin arasına soktu.

SOL EL YÜZÜK PARMAĞI KOPTU

Parmakları sıkışan Ecrin acı içinde ağlamaya başlarken, yanına koşan yakınları sol el yüzük parmağının koptuğunu fark etti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Kopan parmak buz kalıbına konulurken, sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ecrin, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KOPAN PARMAĞI DİKİLECEK

Tedaviye alınan Ecrin, buradaki müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Ecrin'in kopan parmağının burada yapılacak ameliyatla yerine dikileceği öğrenildi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ertugrul Sariaslan 9 ay önce Şikayet Et
    oyuncaklari yapanlar daha iyi denetlenmeli. Belediye bu konuda daha ciddi adimlar atmali. daha ne kadar tehlikeli oyuncaklar var parklarda...
    Cevapla
  • Seçman 9 ay önce Şikayet Et
    Park yapmak icraat değildir bakımlı tutabilmek icraatdir
    Cevapla
  • himmet.abey 9 ay önce Şikayet Et
    tahta varil ne yahu?
    Cevapla
  • Ziyaretçi 9 ay önce Şikayet Et
    Tahtavaralli çocukların parmakları sıkışmayacak şekilde emniyetli olmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...