TEM’de tırdan devrilen yüklere otomobil çarptı, trafik felç oldu: 3 yaralı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde otomobil, tekstil ürünleri taşıyan tırdan devrilen yüklere, ardından bariyerlere çarptı.

TEM’de tırdan devrilen yüklere otomobil çarptı, trafik felç oldu: 3 yaralı
TEM’de tırdan devrilen yüklere otomobil çarptı, trafik felç oldu: 3 yaralı
GİRİŞ 19.07.2023 02:51 GÜNCELLEME 19.07.2023 02:51

Otomobilde aynı aileden 3 kişi yaralanırken kazadan ve devrilen yüklerden dolayı trafikte uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, Kartepe ilçesi TEM Otoyolu Kocaeli geçişi Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, taşıdığı tekstil ürünlerini Kazakistan’a götürmek üzere yola çıkan Y.Ç. idaresindeki 47 AAL 408 plakalı tır, virajı sert dönmesinin ardından yüklerini düşürmeye başladı. Düşen yükler orta refüjde bulunan bariyerlerin de bir kısmını devirdi. O esnada seyir halinde olan C.B. idaresindeki 34 GM 0431 plakalı otomobil, önce yola dökülen yüklere ardından bariyerlere çarparak kaza yaptı.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ YARALANDI

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, sürücü C.B. ile eşi ve çocuğunun yaralandığını tespit etti. 3 yaralı ekiplerin yardımıyla ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de bölgeye gelerek yolu temizleme ve devrilen yükleri kaldırma çalışması başlattı. Güvenli geçişlerin sağlanması adına trafik her iki istikametten de kontrollü olarak verildi. Kazalı otomobilin kaldırılma çalışmasında ise trafik tamamen durduruldu. TEM Otoyolunda uzun araç kuyrukları meydana geldi. Polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...