Nevşehir'de 20 kişilik grup hastaneyi bastı: 6 görevliyi darp etti

Nevşehir’de hasta yakını 20 kişi devlet hastanesini basarak güvenlik görevlileriyle tartıştı. Çıkan kavgada 6 güvenlik görevlisi darp edildi.

GİRİŞ 14.08.2023 14:34 GÜNCELLEME 14.08.2023 14:53
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 18.50 sıralarında Nevşehir Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne 2 hasta getirildi. Hastalar travma bölümünde tedavi altına alındı. Hasta yakınları kalabalık bir şekilde travma bölümüne gelip yakınlarını görmek istedi.

Güvenlik görevlileri, hasta yakınlarının içeri girmesine izin vermeyince tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada hasta yakınları güvenlik görevlilerine saldırdı. Arbede yaşandı. Yaşanan olayda 6 güvenlik görevlisi darbedildi. Güvenlik görevlilerinin şikayeti üzerine hasta yakını 4 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı

Yaşanan saldırı hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde hasta yakınlarının travma odasına zorla girmeye çalıştığı görüldü. Ayrıca, hasta yakınlarının kendilerine engel olmaya çalışan güvenlik görevlilerine yumrukla saldırdığı da kamera görüntülerinde yer aldı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 26
  • Hidocan 8 ay önce Şikayet Et
    güvenlik görevlileri ve hastane suclu, neden hastalarini ellerine verip gondermediniz iyilk yaramaz bunlara
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    malesef bunlara ceza verilmiyor
    Cevapla
  • KOCA ÇINAR 8 ay önce Şikayet Et
    Böyle arsız ve yüzsüzlerin hastalarını hastane almayacaksın. Olaya karışanlarıda kamu kurum ve kuruluşlarından faydalandırmauacaksın. Bunlar haindir ve zorbadır. Atın kodesede akılları başına gelene kadar katıksız hapis yatsınlar. İnsanlıktan nasibini almayan haşereler.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    meclis nerde tabii ki tatilde
    Cevapla
  • Fatih SAYAN 8 ay önce Şikayet Et
    ahh ah gözünü sevdiğimin idamı bir gelsen...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir