Sanatçı Cahit Seyhanlı hayatını kaybetti... MHP Lideri Bahçeli’den taziye mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden Cahit Seyhanlı için taziye mesajı yayımladı.

Sanatçı Cahit Seyhanlı hayatını kaybetti... MHP Lideri Bahçeli’den taziye mesajı
Sanatçı Cahit Seyhanlı hayatını kaybetti... MHP Lideri Bahçeli’den taziye mesajı
GİRİŞ 16.08.2023 21:07 GÜNCELLEME 16.08.2023 21:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Adanalı Cahit Seyhanlı, Türk milletinin ruh zenginliğini yudum yudum içine çeken, muazzam sesiyle ve muazzez seciyesiyle çok geniş bir hayran kitlesine erişen duayen bir isimdi. Kaldı ki Türk müziğinin müşfik ve müstesna ses ustasıydı. Sade hayatı ve samimi duruşuyla nice gönüle tercüman olmuştu. Adana’dan çıkıp Türkiye’ye mal olan ve yüreklere nüfuz eden saygın bir sanatkarımızdı. Merhum sanatçımızın şarkılarını her zaman takdirle dinlemiştim. Ne var ki bugün ebediyete irtihalini müessif bir hissiyatla öğrendim. Çukurova’nın yanık ve yüksek sesi Sayın Cahit Seyhanlı’ya Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Geride bıraktığı 84 yıllık hayatını kemali edeple yad ediyor, mekanı cennet olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kendisi ile 20 yıldır tanışıyorduk çok edepli ve dindar bir müslüman di
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Allahım Rahmetiyle Muamele Eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar