Karı kocayı feci kaza ayırdı!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü 33 yaşındaki A.H.M. hayatını kaybetti, eşi 26 yaşındaki M.K.M. ise yaralandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Karı kocayı feci kaza ayırdı!
Karı kocayı feci kaza ayırdı!
GİRİŞ 04.09.2023 10:58 GÜNCELLEME 04.09.2023 10:58

Kırıkkale'de, yürekleri yakan bir trafik kazası meydana geldi. A.H.M. (33) idaresindeki otomobil, Kırıkkale-Çorum kara yolunun 35. kilometresinde yol kenarında park halinde bulunan L.Ö. yönetimindeki TIR'a çarptı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

AA'da yer alan habere göre ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü kaza yerinde yaşamını yitirdi.

EŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Ağır yaralanan eşi M.K.M. (26) ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

A.H.M.'nin cenazesi, otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"