Miras kavgasında hıncını ineklerden aldı! 4 büyükbaşı öldürdü

Samsun'da N.T. miras anlaşmazlığı nedeniyle gittiği evde kuzeni N.G.'ye tabanca ile ateş etti. Saldırıdan yara almadan kurtulan N.G. olay yerinden kaçınca, evinde yanındaki ahırda bulunan 4 büyükbaşı tabancayla öldürdü.

Miras kavgasında hıncını ineklerden aldı! 4 büyükbaşı öldürdü
Miras kavgasında hıncını ineklerden aldı! 4 büyükbaşı öldürdü
GİRİŞ 25.09.2023 18:44 GÜNCELLEME 25.09.2023 19:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun’un Ondokuzmayıs ilçesine bağlı Kertme Mahallesi’nde bugün saat 15.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre N.T., miras nedeniyle aralarında husumet bulunan kuzeni N.G.’nin evine gitti. N.G. yaşanan tartışmanın ardından N.G.’ye tabanca ile ateş açtı. Şans eseri kurşunların isabet etmediği N.G., koşarak uzaklaştı. N.T. ise bu kez evin bahçesinde bulunan ahırdaki 4 büyükbaşı tabanca ile vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan N.T., ihbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • AKHİLAL 7 ay önce Şikayet Et
    Allah(c.c) akıl fikir hidayet versin. Tövbe estağfurullah materyalist olduk, sonuç bu.
    Cevapla
  • as selam 7 ay önce Şikayet Et
    insan kılığına girmiş şeytan
    Cevapla
  • Yazık 7 ay önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin bu millet yolunu şaşırdı....
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    ülkede gerçekten bir doyumsuzluk ve herşeyin kendinde olma hastalığı var. karnı doyup, gözü doymayan insandan her zalimlik beklenir, Rabbim bu insanlardan hepimizi korusun inşaallah.
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    anne ve baba eğitimli ve inançlı mı ki,diyanete ve okula yukleniyorsunuz. inançlı bir ailede olsa insan aç gözlüdür,herşeyin kendinde kalmasını ister,doymaz,toprak ve Ateş doyuracak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler