Motosiklet sürücüsünden ölümcül hata: 2 ölü

Düzce’de kapalı yola giren motosiklet yol yapım çalışması için bölgede bulunan silindire çarptı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirdi. Trafik kazasıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 2 gencin cansız bedenleri morga kaldırıldı.

GİRİŞ 30.10.2023 22:22 GÜNCELLEME 30.10.2023 22:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Feci kaza, Düzce Kuzey çevre yolunda akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Karayolları ekiplerince yol yapım çalışması sebebi ile Bolu istikameti Günbaşı köyü mevkiinden trafiğe kapatıldı.

Kapalı yola girerek Bolu istikametine seğir eden motosiklet Günbaşı köyü mevkiine geldiğinde yol kenarında park halinde bulunan silindiri fark etmeyen silindire çarparak savruldu. Motosiklette bulunan Samet Güler (19) ile Berke Can Akçayoğlu (17) yola savruldular.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri 2 gencin de hayatını kaybettiğini belirledi. Düzce Cumhuriyet Savcısının incelemelerin ardından iki gencin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Trafik kazasıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç'ta bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • mehmet efe 5 ay önce Şikayet Et
    malesef motor ve scoter kullanımı çok yaygın çünkü ehliyet istenmiyor.muayene yok.gençlerde bilinç yok 25000 tl bulan bir motor alabiliyor.daha çok duyarız bu kazaları malesef.memlekette ne doğruki bu olsun.kara düzen devam ediyoruz.
    Cevapla
  • Anadoludan 5 ay önce Şikayet Et
    Allah anasına babasına sabır versin bu gençlerin, evlatlar bir işi yaparken arkasında bıraktıklarının çekecekleri acıyı düşünerek eyleme girmeleri daha hayırlı olur keşke olmasaymış ama işte cahillik mi delikanlılığın verdiği vurdumduymazlık mı rabbim ailelerine sabır versin
    Cevapla
  • fatih 5 ay önce Şikayet Et
    ölenlere üzüldüm, Allah rahmet eylesin. motosiklet sürücüleri bu kazalardan ders çıkarmalı. olur olmadık yerlere, yaya yollarına, kaldırımlara, ters yollara dalmamalı.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    fen işleri yeterli güvenlik önlemleri almamış. kafasına göre çalışma yapmış. belediyeler ben devletim havasındalar.
    Cevapla
  • uğur buyruk 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin sabır versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"