Otoyolda can pazarı: 1 ölü, 7 yaralı

Düzce Anadolu Otoyolu'nda iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Otoyolda can pazarı: 1 ölü, 7 yaralı
Otoyolda can pazarı: 1 ölü, 7 yaralı
GİRİŞ 12.11.2023 00:38 GÜNCELLEME 12.11.2023 00:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İhsan Süzer idaresindeki otomobil, Anadolu Otoyolu Düzce geçişi İstanbul istikameti Yeşilyayla mevkiinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyere çarptı.

Yola savrulan otomobile aynı yönde ilerleyen Akif Karagöz idaresindeki otomobil ve Murat Bülbül idaresindeki çekici çarptı.

Kazada bariyere çarpan aracın sürücüsü İhsan Süzer olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta sıkışan Melisa Süzer, Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Kazada diğer sürücüler Murat Bülbül, Akif Karagöz, araçlarda bulunan Sema, Hatice ve Bünyamin Karagöz ile ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

Ambulanslara alınan yaralılar Sakarya Hendek Devlet, Düzce Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden İhsan Süzer'in cesedi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, kaza nedeniyle tek şeritten sağlanan trafik araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • German 50 5 ay önce Şikayet Et
    Sürat
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu tür haberlere neden bir tarihe 1 saat konmaz ki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...