Artvin’de kuru yük gemisi karaya oturdu

Artvin’in Hopa ilçesinde, fırtınada kuru yük gemisi sürüklendiği kıyıda karaya oturdu. Gemi için kurtarma çalışması başlatıldı.

GİRİŞ 27.11.2023 11:29 GÜNCELLEME 27.11.2023 11:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Doğu Karadeniz’in sahil kentlerinde sabah saatlerinde fırtına etkili oldu. Etkili fırtınada oluşan dev dalgalar nedeniyle Esenyalı Gemi İşletmeciliği’ne ait ‘FR Pearl’ adlı kuru yük gemisi, kıyıya sürüklendi.

Bir süre sonra gemi, Karadeniz Sahil Yolu kenarında kayalıklara oturdu. 12 müretteabatın bulunduğu gemi için kurtarma çalışması başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Hurdeniz 5 ay önce Şikayet Et
    Karadeniz bölgesi kıyı şeridi boyunca aciklarda uzun dalgakiranlar ve sığınma limanları yoksa yapılmalı.yoksa demir tarayarak daha çok gemi karaya vurur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri