Zehirlenme şüphesi: Aydın'da 30 köpek ile 3 tilki ölü bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki köpek ölümleri, Köşk ilçesine de sıçradı. Nazilli'de 2 günde 13 köpek, Köşk'te ise 17 köpek ve 3 tiki ölü olarak bulundu.

Zehirlenme şüphesi: Aydın'da 30 köpek ile 3 tilki ölü bulundu
Zehirlenme şüphesi: Aydın'da 30 köpek ile 3 tilki ölü bulundu
GİRİŞ 15.12.2023 11:12 GÜNCELLEME 15.12.2023 11:12
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Nazilli ilçesi Çapahasan Mahallesi'nde 13 Aralık'ta, 2 ayrı sokakta 5 sokak köpeği ölü bulundu. İhbar üzerine bölgeye Nazilli Belediyesi ve Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İncelemede, köpeklerin zehirlendiği belirlendi. Ekipler, köpeklerin neden zehirlendiğinin tespiti için numune aldı. Köpekler, belediye ekiplerince bölgeden alınarak gömüldü. 14 Aralık'ta da bu kez Çapahasan'a 3 kilometre mesafedeki Yeşil Mahalle'de 8 sokak köpeği daha ölü bulundu. Köpeklerin neden zehirlendiği araştırılırken, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.



BU KEZ KÖŞK'TEN İHBAR GELDİ

Öte yandan dün Köşk ilçesi Çarşı Mahallesi Çekirdek Deresi yakınlarında vatandaşlar, çok sayıda ölü köpek görünce yetkililere bilgi verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Dere kenarında 17 köpek ile 3 tilki ölü bulundu. Çevredeki tavuk eti parçaları, incelenmek üzere ekiplerce alındı. Köpek ve tilkilerin neden zehirlendikleri yapılan incelemeden sonra belli olacağı bildirildi. Ölümlere ilişkin emniyetin çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • İsmail 4 ay önce Şikayet Et
    Çocuklar sadece eylence olsun diye uyuyan köpekleri tahrik ediyor ben çok şahit oldum uyuyan hayvana taş atıyorlar köpekler olmasa kendinden daha zayıf çocuklara eziyet edecekler okul paydoslarında gidin bir bakın
    Cevapla
  • Bursalı 4 ay önce Şikayet Et
    Devlet gereğini yapmazsa vatandaşta canı yanınca bunu yapar
    Cevapla
  • BAMSI BEYREK 4 ay önce Şikayet Et
    it sorunu ancak böyle çözülür
    Cevapla
  • hakan 4 ay önce Şikayet Et
    sonunda olacağı buydu, daha çok böyle haberler göreceğiz. Devlet gerekeni yapmayınca vatandaş kendi önlemini alıyor.
    Cevapla
  • hat 4 ay önce Şikayet Et
    30 köpekten bişey olmaz 30 milyon daha var sokaklarda. öldürmeyle bitmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!