Cevdet Yılmaz'dan Bakan Güler'e taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindekiler, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerler için Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e taziye ziyaretinde bulundu.

Cevdet Yılmaz'dan Bakan Güler'e taziye ziyareti
Cevdet Yılmaz'dan Bakan Güler'e taziye ziyareti
GİRİŞ 26.12.2023 20:38 GÜNCELLEME 26.12.2023 23:15

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindeki İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup başkanvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu ve Muhammed Emin Akbaşoğlu, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerler için Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e taziye ziyareti gerçekleştirdi.

BAKAN YERLİKAYA: MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Ziyaretle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

Pençe Kilit Operasyon bölgesindeki şehitlerimiz dolayısıyla Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekillerimiz Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu ile Sayın M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler’e taziye ziyaretinde bulunduk.

Bir kez daha ifade ediyoruz ki; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz durmadan, duraksamadan devam edecek.

Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Makamları âli olsun.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı