Acun Ilıcalı'dan 'Erdoğan' iddiasına cevap! Gündem olacak sözler!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında iddialara tek tek cevap verdi. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Ilıcalı, hangi partiye oy verdiğini de ilk kez açıkladı.

GİRİŞ 29.12.2023 19:02 GÜNCELLEME 29.12.2023 20:55
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Gazeteci Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Ilıcalı, Adnan Oktar, FETÖ ve oy verdiği parti hakkındaki soruları yanıtladı. Ilıcalı ayrıca 'Erdoğan zengin etti' iddilarına da cevap verdi.

'ERDOĞAN ZENGİN ETTİ' İDDİASINA CEVAP

Cüneyt Özdemir'in ''Cumhurbaşkanıyla ilişkisi nedir’ diye sor diyorlar. Sana sürekli soruluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın, servetini yapmasında AK Parti ile ilişkilerinin etkisi var mı? Bu soruyu sormak bana zul geliyor ama Erdoğan mı zengin etti seni Acun?" sorusuna Ilıcalı şu cevabı verdi;

Ilıcalı "Benim bugüne kadar gelmemde Cumhurbaşkanımızın herhangi bir etkisi olmamıştır. Bunu herkes de görüyor. Ben Show TV'de program yaptım, sonra Star TV'de yaptım sonra kendim kanalımı açtım. Bir şekilde reyting alıp ekonomi yaratmakta doğal olmayan ne var? Ülkemiz ekonomik büyüklükte 20 ülkeden biri. Böyle büyük bir ülkede insanlara TV izlettirebilirseniz ve yapımcı olursanız, buradan da para kazanırsanız bunda Cumhurbaşkanımızın nerede alakası var, anlamış değilim" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA ÇIKARSIZ BİR SEMPATİM VAR..."

Acun Ilıcalı devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Benim cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var AK Parti ile bir alakam olduğunu hatırlamıyorum. Ama oyumu kime verdim; AK Parti'ye verdim. Cumhurbaşkanımızı başarılı buluyorum. Türkiye'nin 20 yıl öncesini biliyorum. Ben o zamanları yaşadım. Ekonomik krizleri yaşamış biriyim. 20 yıl önceyle bugünü değerlendirirsek ben bizzat gelişmeyi gördüm. Mesela yapılan havaalanına denilmedik şey bırakılmadı. Bugün o havaalanı ful. Eski havalimanı olsa nasıl yetişecekti. Bu havaalanın değişimi niye gündeme bu kadar negatif geliyor? Ben küçükken karşıya geçmek için saatlerce beklerdik, bugün üst geçit, alt geçit, Marmaray, köprü, hepsi var. Bunları görmeyip devamlı karalayalım mı? Ben öyle değilim, ama eleştiriye saygı duyuyorum. "



Acun Ilıcalı, Adnan Oktar ve FETÖ iddialarını cevap verdi.

Ilıcalı Adnan Oktar ile görüşmesinin üzerinden 35 yıl geçtiğini söyleyerek "Olay yoktu o zaman adam sonrasında sapıttı" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 103
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Zenginler daha zengin, fakirler daha fakir. Toplum olarak fakirleştik. birileri zengin olmuş. kolay gelsin diyelim.
    Cevapla
  • DOĞRU 3 ay önce Şikayet Et
    ülke ne hale gelmişki para kazanmak için heryol mubah,üstelik insanlarda bunu destekliyor...
    Cevapla
  • DOĞRU 3 ay önce Şikayet Et
    yaptığı programların bu ülkeye ne faydası var ,ahlak bozmaktan başka...
    Cevapla
  • Mehmet Akif 3 ay önce Şikayet Et
    Aynı futbol gibi
    Cevapla
  • Atakan 3 ay önce Şikayet Et
    Topluma bel kuruş faydası olan bir programın yok ama millet izliyor ve acun da köşe olmaya devam ediyor Allah akıl fikir güzel ahlak versin millete
    Cevapla
  • Aklama 3 ay önce Şikayet Et
    Bunu da araştırın kara para aklayanların en başında gelenlerden. Yaptığı masrafı nereden karşılıyor kaç tane izleyeni var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...