Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti İstanbul İl Başkanlığına ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan yerel seçimlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GİRİŞ 15.01.2024 18:11 GÜNCELLEME 15.01.2024 18:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan ayrılarak partisinin İstanbul İl Başkanlığına geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Erdoğan, il binasına giriş yaptı.

Teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • koyulhisarlı 3 ay önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanım halkın içinde olan belediye başkan adaylarını seçin Pendik belediye başkanı Ahmet cin 5 yıldır Ertuğrul Gazi mah gelip vatandaşın sorunlarını dinlemedi
    Cevapla
  • demir 3 ay önce Şikayet Et
    başkenti de istanbula taşısa çok rahatlayacak
    Cevapla
  • malatya 3 ay önce Şikayet Et
    İkinizi de Bursa da öğrenciyken tanıdım. Selam olsun reisimize ve il bașkanımıza.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!