Kadıköy'de kaza: 2 yaralı

İstanbul Kadıköy'de seyir halindeki otomobil yanından geçtiği hafif ticari araca vurduktan sonra park halindeki taksiye çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kadıköy'de kaza: 2 yaralı
Kadıköy'de kaza: 2 yaralı
GİRİŞ 23.01.2024 06:22 GÜNCELLEME 23.01.2024 06:22

Kaza, saat 04.00 sıralarında Fenerbahçe Mahallesi Operatör Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Emircan Yavru yönetimindeki otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan Onur Furkan Dalkılıç yönetiminde bulunan hafif ticari araca vurduktan sonra kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan taksiye çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Emircan Yavru ile taksi şoförü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı 2 kişiye olay yerinde müdahalede bulunduktan sonra hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...