Küçükçekmece'de 5 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobillerin çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

Küçükçekmece'de 5 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı
Küçükçekmece'de 5 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı
GİRİŞ 28.01.2024 18:29 GÜNCELLEME 28.01.2024 18:31

Trafik kazası, saat 16.00 sıralarında D-100 Karayolu Cennet Mahallesi mevkisi Bakırköy istikametinde yaşandı.

İddiaya göre E.A.'nın kullandığı 34 DEZ 752 plakalı otomobil yan yoldan hızla gelerek önce 16 NCL 10 plakalı otomobile ardından de 34 HFU 14 plakalı otomobile çarptı. E.A.'nın kullandığı otomobil kazanın ardından savrularak takla attı. Kazanın ardından 2 otomobil daha duramayarak kaza yapan araçlara çarptı.

Kazada iki kişi yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yan yolda trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşanırken, kazaya karışan otomobillerin çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Yıldızların altında tarihi yolculuk