Bahçelievler Basın Ekspres yolunda kaza: 2 yaralı

Bahçelievler Basın Ekspres yolunda zırhlı para nakil aracının çarptığı otomobilde sıkışan kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada 2 kişi yaralanırken Bakırköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Bahçelievler Basın Ekspres yolunda kaza: 2 yaralı
Bahçelievler Basın Ekspres yolunda kaza: 2 yaralı
GİRİŞ 22.02.2024 17:14 GÜNCELLEME 22.02.2024 17:14

Kaza, Basın Ekspres Bakırköy istikametinde Çobançeşme yol ayrımından saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 ZM 5013 plakalı zırhlı para nakil aracının şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde ilerleyen Hakkı Özpınar idaresindeki 34 ES 2880 plakalı otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan otomobil yol ayrımındaki bariyerlere çarptı. Yolcu koltuğunda oturan Ayşe Özpınar otomobil içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Ayşe Özpınar'ı sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sürücü Hakkı Özpınar ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Bakırköy istikametinde bir süre uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların bulunduğu yerden kaldırılması ile trafik normale döndü.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü