Ağrı Emniyet Müdürü İpar, polislerle bayramlaştı

Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ve eşi Beste İpar, Ramazan Bayramı dolayısıyla polislerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Ağrı Emniyet Müdürü İpar, polislerle bayramlaştı
Ağrı Emniyet Müdürü İpar, polislerle bayramlaştı
GİRİŞ 10.04.2024 23:59 GÜNCELLEME 10.04.2024 23:59

Polisevinde düzenlenen bayramlaşma programına İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ve eşi Beste İpar, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve polisler katıldı.

Programda, İl Emniyet Müdürü İpar, personelle tek tek bayramlaşarak, mübarek Ramazan Bayramını kutladı. İpar, yaptığı konuşmada, "Sizler, gece gündüz demeden, canla başla bu topraklarda huzur ve güven ortamının sağlanması için büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Vatan sevgisi ve millet bilinciyle, her türlü fedakarlığı göze alarak görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. Ailenizden ve sevdiklerinizden ayrı kalarak, zorlu koşullarda bile kararlılıkla mücadele ediyorsunuz. Bu vesileyle, tüm emekleriniz ve fedakarlıklarınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Biliyorum ki, Ramazan Bayramı'nda da birçok meslektaşımız, sevdiklerinden ayrı kalarak görev başında olacak. Bu fedakarlığınız, milletimiz tarafından asla unutulmayacaktır. Sizlerin sayesinde, hemşerilerimiz bayramlarını huzur ve güven içinde kutlayabilecekler. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın bir kez daha sizlere ve ailelerinize sağlık, sıhhat ve afiyet getirmesini diliyorum. Hep birlikte daha güzel bir geleceğe umutla yürüyeceğimize inanıyorum" dedi.

Konuşmanın ardından polisler ve aileleri için ikramda bulunuldu.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması
Öğrenciler tekme tokat birbirine girdi: 7'si bir olup bayıltana kadar dövdü!