AK Partili vekilin yaralanan kuzeni hayatını kaybetti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 25 Mart'ta babasının cenazesine giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun'un kuzeni Mustafa Zabun, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AK Partili vekilin yaralanan kuzeni hayatını kaybetti
AK Partili vekilin yaralanan kuzeni hayatını kaybetti
GİRİŞ 12.04.2024 15:01 GÜNCELLEME 12.04.2024 15:01

Kaza, geçen 25 Mart'ta Mahmatlar Köyü yakınlarında meydana geldi. Osman Türker'in kullandığı kamyon ile Mustafa Zabun'un kullandığı minibüs çarpıştı. Kazada Mustafa Zabun ile minibüste yer alan D.Z. ve L.E.Z. yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Zabun, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Zabun, kazadan 19 gün sonra hayatını kaybetti.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu