Park halindeki otomobile çarpıp kaçtı: 100 bin TL hasar bıraktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde caddede seyreden otomobilin park halindeki başka bir otomobile çarpıp kaçması, güvenlik kamerasına yansıdı. Park halindeki otomobilde 100 bin TL hasar oluştu.

GİRİŞ 26.04.2024 23:31 GÜNCELLEME 26.04.2024 23:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, önceki gün gece saatlerinde Gümbet Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Caddede seyreden ve plakasıyla sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen otomobil, caddede park halindeki başka bir otomobile çarptı. Kaza iki otomobilde de maddi hasar meydana gelirken çarpan sürücü bir an bile durmayıp kaza yerinden uzaklaştı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

"100 BİN TL MASRAF ÇIKTI"

Karakola giderek şikayetçi olan park halindeki otomobilin sahibi Sinan Değirmen, “Çarpan kişi henüz tespit edilemedi. Aracımın kapıları, kaportası, jantları, camları hep hasarlı. Servise götürdüm, 100 bin TL masraf çıktı. Çarpan şahıs büyük ihtimalle alkollüydü. Bu sürücünün bulunmasını istiyorum” dedi.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • vdg 1 hafta önce Şikayet Et
    nere gidecek her taraf kamara ayni saat bulunur yeterli devlet istesin kactigi icin bin kat ceza ve ehliyet alinacak direk
    Cevapla
  • Yavuz 1 hafta önce Şikayet Et
    Çarpıp kaçan araç tespit edilememesi halinde, çarpılan araç sahibi karayolları trafik güvenlik fonundan hasarını karşılaştırabilir. Bunu çok az kişi bilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor