Ambulansta oksijen tüpünden sızan gaz parladı

Denizlinin Merkezefendi ilçesinde, 112 Acil Ambulans İstasyonunda bir ambulansın içinde oksijen tüpü değişimi sırasında sızan gaz parladı, biri kadın 2 acil tıp teknisyeni yaralandı.

GİRİŞ 11.05.2024 06:25 GÜNCELLEME 11.05.2024 09:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Hastane Caddesi’ndeki 112 Acil Ambulans İstasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, Acil Tıp Teknisyeni Hasan Eryeğen, istasyonda park halindeki 20 PV 112 plakalı ambulansın biten oksijen tüpünü değiştirdi. Bu sırada oksijen tüpünde kaçak olup olmadığını köpük sıkarak kontrol etmek isterken, birden sızan gazı alev alarak parlama meydana geldi. Sesi duyan diğer 112 çalışanları yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Parlama sırasında ambulansın içinde bulunan acil tıp teknisyenleri Hasan Eryeğen (42) ve Dilek Buruk (40) çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Eryeğen ile Buruk, diğer arkadaşları tarafından başka bir ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Eryeğen ile Buruk’un vücudunda hafif yanıklar olduğu ve genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri ambulansın içindeki küçük çaplı yangını söndürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri de ambulansın içinde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İtfaiye ekipleri de parlamanın neden olduğunu araştırıyor.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Oksijen parlamaz yanıcı değil yakıcı bir gazdır ancak yağlı elle yada yağ bazlı conta kullandıkarsa yanabilir
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    hiç ambulansın içinde tüp kontrol edilirmi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta ilerliyor! Tanklar konuşlandı
​Beşiktaş - Trabzonspor! Muhtemel 11'ler