Kim Milyoner Olmak İster'de böylesi görülmedi! Kenan İmirzalıoğlu'ndan iş talep etti

ATV'nin yıllara meydan okuyan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster renkli kişilikleri konuk etmeye devam ediyor. Bu hafta programa katılan bir yarışmacı ilginç anlar yaşattı. Yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'ndan oyuncu olabilmek için yardım talep etti.

Kim Milyoner Olmak İster'de böylesi görülmedi! Kenan İmirzalıoğlu'ndan iş talep etti
Kim Milyoner Olmak İster'de böylesi görülmedi! Kenan İmirzalıoğlu'ndan iş talep etti
GİRİŞ 24.05.2024 13:00 GÜNCELLEME 24.05.2024 13:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ATV'de yıllardan beri devam eden Kim Milyoner Olmak İster'e bu hafta katılan yarışmacılardan biri dizilerde figüranlık yapan Yasin Gülgarip oldu. Yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'ndan mesleki anlamda yardım istedi.

Yarışmaya Erzurum'dan katılan ve dört çocuk babası olan Yasin Gülgarip hobilerinden bahsederken dizi ve sinema aşığı olduğunu dile getirdi ve dizilerde figüranlık yaptığını söyledi. Dikkat çeken yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu'nun elinden tutması durumunda oyunculuk anlamında daha iyi yerlere geleceğini şu sözlerle ifade etti:

Kim Milyoner Olmak İster

Hobilerim var. Ben biraz dizi ve sinema aşığıyım. O yüzden bugün buradayım. Sizin de ayrı bir hayranınızım. Dizilerde farklı figüranlık yapıyorum. Gerek konuk oyuncu, gerek diyaloglu oyuncu olarak gidiyorum. Oyunculuğu seviyorum. Daha güzel konulara gelsem daha güzel işimi yaparım diye düşünüyorum. Sizin gibi bir ağabeyimiz, değerli dostumuz elimizden tutarsa güzel bir yerlere getirse neden olmasın.

Bu sözlerin ardından Kenan İmirzalıoğlu ise,  "Elimize yer kalması Yasin Bey" dedi ve ardından kahkaha attı. Yarışmacı, sözlerine "Dizilerinizi hiç kaçırmadım. Gerçekten mükemmel insansınız" diyerek devam etti. 

Yasin Gülgarip

KENAN İMİRZALIOĞLU GÜLME KRİZİNE GİRDİ

43 yaşındaki yarışmacı, 49 yaşındaki oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na hayranlığını dile getirirken yaptığı gafla gündeme geldi. Gülgarip "Küçüklüğümden beri sizi takip ediyorum, sizin hayranınızım" deyince hem stüdyo hem de Kenan İmirzalıoğlu kahkahalara boğuldu.

Kenan İmirzalıoğlu ise "Küçüklüğünüz beri?" diyerek gülme krizine girdi. Sözlerine de şöyle devam etti: Yasin bey çekinmezseniz babam da küçüklüğünden beri sizi takip ederdi diyecektiniz...

Kenan İmirzalıoğlu

Yarışmacı ayrıca barajı aşarsa türkü söyleme sözü verdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • VATANDAŞ 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam yemek yarışmasına da katılmıştı palavrası bol ama yetenek sıfır Fırıldak bir adam her yerde aynı tavırlar.
    Cevapla
  • şşş 3 hafta önce Şikayet Et
    ön eleme yapılmadan bu tip adamların ekrana cıkarılması tahammul edilecek şeyler değil
    Cevapla
  • Turk 3 hafta önce Şikayet Et
    Adam hakli biz 18 yasinda iken kenan 24 yasinda oluyor o zamanlar deli yurek dizisi vardi bizlerde 18 yeni girmistik yani kucukluk genclik yaslari sayilir.
    Cevapla
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    tırıvırı yı bilemeyen adamdan oyuncumu olur be , yürü anca gidersin , adam balık tutulan ağa elle derelerde balık tutulan şeye dalavere dedi .:)diğer şıklarda fasofiso lagaluga ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu'ya bir şok daha! Şimdiye kadar ki en büyüğü...
 43 ilde dronlu denetim: Kural ihlali yapanlar havadan tespit edildi