Çağatay Ulusoy'un dizisi Gaddar'dan üzen haber! İzleyenler kulaklarına inanamadı

Sinan Öztürk'ün yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Gaddar dizisinden kötü haber geldi. Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği Gaddar, final yapan diziler kervanına katılıyor.

Çağatay Ulusoy'un dizisi Gaddar'dan üzen haber! İzleyenler kulaklarına inanamadı
Çağatay Ulusoy'un dizisi Gaddar'dan üzen haber! İzleyenler kulaklarına inanamadı
GİRİŞ 24.05.2024 00:30 GÜNCELLEME 24.05.2024 00:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Hürer Ebeoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı Ay Yapım imzalı Gaddar dizisinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak gelişme aktarıldı. Her Cuma akşamı izleyici kitlesiyle buluşan Gaddar dizisi reyting savaşında yenik düştü.

Teşkilat'a 5.sezon öncesi Kurtlar Vadisi Pusu'dan inanılmaz transfer! Ezberleri bozacakTeşkilat'a 5.sezon öncesi Kurtlar Vadisi Pusu'dan inanılmaz transfer! Ezberleri bozacak

Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan ancak reytinglerde beklentilerin altında kalan Gaddar dizisinin yayından kaldırılmasına karar verildi. Başrollerini Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı projenin final tarihi resmen belli oldu.

19 Ocak'tan bu yana ekranlarda varlık gösteren Gaddar projesinin 7 Haziran tarihinde yayın macerasına nokta koyulacak. Şimdiye kadar 17 bölüm yayınlanan Gaddar dizisi 3 bölüm sonra yani 20.bölümüyle ekranlara elveda demeye hazırlanıyor.

Kuruluş Osman'a Yalnız Kurt'tan heyecanlandıran transfer! 2 yıl sonra geri dönüyorKuruluş Osman'a Yalnız Kurt'tan heyecanlandıran transfer! 2 yıl sonra geri dönüyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Tarık Dolar 2 hafta önce Şikayet Et
    Bence günü değişmeli Çünkü kızılcık şerbeti revaçta bir dizi ama gaddar harika bir proje bence devam etmeli
    Cevapla
  • Yusuf kelaliço 2 hafta önce Şikayet Et
    Kurtvadisi gibi dizi gelmedi birdaha da gelmeyecek gibi
    Cevapla
  • Gaddar 2 hafta önce Şikayet Et
    Of yaaa keşke kapanmasaydı çok aksiyonlu ve macera dolu bir diziydi ben sizin gibi düşünmüyorum
    Cevapla
  • DİLEK 3 hafta önce Şikayet Et
    Kadin başrol dizinin izlenebikirligini zaten bastan %60 bitirmisti. Cok yanliş bir secim. Daha ilk bolumde Cagatay Ulusoya yazik etmisler demistim. Bence kendisi de basroldeki kadin oyucu hak. soz sahibi olmali ve kabul etmemeliydi. Cok silik, IŞIKSIZ bir kişi. Oyuncu bile demiyorum dikkat ederseniz.
    Cevapla
  • İbrahim 3 hafta önce Şikayet Et
    Senaryosu zayıf eğer gaddar çok uyanık biri olsa daha iyiydi ama bile bile kendini tehlikeye atması diziyi seyircisiz bırakıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 ülke katıldı! Zirve ilk günden kilitlendi: Hepimiz farkındayız...
MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması