Galatasaraylı öğrencilerden rektöre veryansın

Galatasaray Üniversitesi'nin yangın çıkması üzerine öğrenciler rektörü suçlayan bir açıklama yaptı. Öğrenciler, "Rektörümüz ODTÜ'lü öğrencileri suçlayacağına, kendi okulun binasına sahip çıksın" dedi.

Galatasaraylı öğrencilerden rektöre veryansın
Galatasaraylı öğrencilerden rektöre veryansın
GİRİŞ 23.01.2013 01:04 GÜNCELLEME 23.01.2013 09:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Üniversitesi'nin Beşiktaş kampüsünde çıkan yangın tarihi binayı enkaza çevirdi. Yanan tarihi binanın çatısı çöktü. Yangına karadan ve denizden söndürme araçlarıyla müdahale edilirken, yangın haberini alan öğrenciler üniversitelerine geldi. Üniversite önünde endişeyle gelişmeleri takip eden öğrenciler "Rektörümüz ODTÜ'lü öğrencileri suçlayacağına, kendi okulun binasına sahip çıksın" ifadelerini kullandı.

Öğrenciler, "Okulumuzun tarihini yansıtan, içinde tüm akademik çalışmaların yapıldığı tarihi bir binanın yanmış olmasından üzüntü duyuyoruz. Ancak bunun ötesinde başta Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencilerini suçlarken, kendi okulun binasına sahip çıkamayan rektörün ve diğer yetkililerin hesap vermesini istiyoruz. Haydarpaşa senaryosunu tekrar yazmak istiyorlarsa buna izin vermeyeceğiz. Yanan binanın tadilatı bir an önce yapılmalı ve üniversiteye bırakılmalı. Bu gibi olayların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmalı." şeklinde basın açıklaması yaptı.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • Erol Cömert 11 yıl önce Şikayet Et
    her fırsatı siyasi yorumlarına kılıf olarak kullanlar.... başka bina yapılamadı mı ki;sultan abdulaziz döneminde yapılan bir saray, üniversite (galatasaray üniv.) olarak kullanılıyor.sen rektöründen önce bunu sorgula. yazık o tarihe....
    Cevapla
  • Mert zeki 11 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ergen!!!. ergen isyanına bak sen. odtülü militan öğrencileri tebrik etse, okuldaki yanma reaksiyonu başlayamayacak mıydı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İranlı yetkili, Reisi’nin helikopter kazasında yaşananları anlattı
Başkan Erdoğan kesin çözüm için talimatı verdi! Türkiye gündeminden düşecek...