Serenay Sarıkaya'dan olay olan açıklama! 20 Milyonluk ücret...

Show TV ekranında yayınlanan aile dizisinde başrolü paylaşan Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ'un diziden aldığı ücret ile ilgili olay bir açıklamaya imza attı. Kıvanç Tatlıtuğ'un 20 Milyon Liralık parayı peşin istediği iddialarına bakın Serenay Sarıkaya ne tepki verdi...

Serenay Sarıkaya'dan olay olan açıklama! 20 Milyonluk ücret...
Serenay Sarıkaya'dan olay olan açıklama! 20 Milyonluk ücret...
GİRİŞ 22.05.2023 11:06 GÜNCELLEME 22.05.2023 11:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son günlerde gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu ile gündemden düşmeyen Aile dizisinin başrolleri de sıkça anılıyor. Aile dizisinin başrolü Kıvanç Tatlıtuğ hakkında çıkan haberlere yanıt, dizideki partneri Serenay Sarıkaya'dan geldi. 

İddiaya gören uzun bir aradan sonra Aile dizisi ile ekrana dönen Kıvanç Tatlıtuğ, dizideki rolü için, 13 bölümlük 20 Milyon Türk Lirası talep etti. Üstelik 20 Milyon'u da peşin olarak istedi. 

Sosyal medyada gündem olan bu haber Serenay Sarıkaya'yı sessiz bırakmadı. Yeni projesi için provaya giderken gazetecilerin sorusunu yanıtlayan oyuncu Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ hakkında öne sürülen haberler hakkında yorum yaptı.

Çok Güzel Haraketler'in yıldızıydı! Ersin Korkut yeni mesleği ile ağızları açık bıraktı Çok Güzel Haraketler'in yıldızıydı! Ersin Korkut yeni mesleği ile ağızları açık bıraktı

"BUNLAR ÇOK ÇİRKİN KONUŞMALAR!"

Serenay Sarıkaya, Aile dizisinde başrolü paylaştığı Kıvanç Tatlıtuğ'un 20 Milyon Lirayı peşin talep ettiği iddiasını yalanladı ve ardından şu ifadeleri kullandı: Bunlar çok çirkin konuşmalar. Zaten sektörde böyle bir düzen yok! 

Aile dizisi oyuncuları kimdir? Aile dizisi hangi gün? Oyuncu kadrosu...Aile dizisi oyuncuları kimdir? Aile dizisi hangi gün? Oyuncu kadrosu...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • tek 11 ay önce Şikayet Et
    devlet devlet olsa adam gibi bunlar vergini tam alir nerde ise kimse vergi vermiyor zaten bunlar devlet dusmani hainler hic olmaz ise vergini al
    Cevapla
  • dede 11 ay önce Şikayet Et
    adam fılım cekıp parasını alı yor dunyada boyle abd avrupa nereye gıdersen gıt
    Cevapla
  • TIRIS 11 ay önce Şikayet Et
    Hayırdır, bulunmaz Hint kumaşı mı bu şahıs? Kimin parası bunlara peşkeş çekiliyor. Bir memur Devlete 30-35 yıllık hizmetine karşılık 500 Bin TL ikramiye alamazken, bir dizide bölüm başı 1,5 milyon TL ödenmesi hangi vicdana hangi insafa sığar. Yazıklar olsun. Alın dizilerinizi başınıza çalın.
    Cevapla
  • selami 11 ay önce Şikayet Et
    seyircilerin vicdani.. seyirciler olmazsa o kisi 20 milyonu nah alabilir.. futbolculari zengin eden taraftarlar, dizi oyuncularini zengin eden seyirciler, popculari zengin eden konserlerine giden seyirciler ve belediyeler.. millet bunlari yapmazsa bu kisiler ne zengin olabilirler nede bu kadar kibirli olabilirler..
    Cevapla
  • Konyalı 11 ay önce Şikayet Et
    Paraları çuvalla kazanırlar ama Tayyip gitsin derler bunların daha fazla vergi kesilmesi gerek
    Cevapla
  • Hale 11 ay önce Şikayet Et
    Ekonomiden en çok ağlayan da bunlar olur!!!
    Cevapla
  • Erol 11 ay önce Şikayet Et
    Vergisini veriyorsa hiç bir sorun yoktur
    Cevapla
  • Oflu 61 11 ay önce Şikayet Et
    Küllen haram para. ALLAH'ın (CC) razı olmadığı şeyler bu film denilen günah işler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...