Gökçek: Mansur Yavaş korkusundan karşımıza çıkamaz

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, canlı yayında CHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mansur Yavaş'a meydan okudu.

GİRİŞ 09.03.2014 10:44 GÜNCELLEME 09.03.2014 11:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Balediye Başkanı Melih Gökçek, Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşan Başkent Kulisi programında Mehmet Acet'in sorularını cevapladı.

Gökçek, Mehmet Acet'in 'Mansur Yavaş'la televizyon programına çıkar mısınız' sorusuna cevap verdi. 

Gökçek, 'Korkak. Karşımıza çıkamaz ki, korkuyor. Ona açık çek ama çıkamaz ki ekranda karşımıza' dedi.

Melih Gökçek, projelerini anlattığı canlı yayın programında CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı sert bir dille eleştirdi. Gökçek, Yavaş'ın vaadlerini Cem Uzan'a benzetti ve Beypazarı'da belediye başkanlığı yaptığı dönemi hatırlatarak belediyecilik böyle mi olur? diye yüklendi. Daha önce karşı karşıya gelmeyeceğini söylediği Yavaş'a bu sefer meydan okudu ancak Gökçek, Yavaş'ın bu meydan okumaya korktuğundan gelmeyeceğini ifade etti.

Gökçek, 'Her şeyi bol keseden sallıyorlar. Ya tutarsa diye. Millet nasılsa enayi, yerler. Şu kadar parayı şuradan bulacağız filan diyor. Bu nasıl bir hesap. Çıksın karşıma anlatsın ama onda nerede o yürek. Korkak o çıkamaz karşımıza' sözleri ile Yavaş'ı bombardımana tuttu.

MANSUR YAVAŞ, "GÖKÇEK'LE PROGRAMA ÇIKMAM" DEMİŞTİ

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında "Ben açıkça söylüyorum, onunla programa falan çıkılmaz, sizin televizyonda bir şey söyler, ben de bir başka televizyondan veya aynı televizyondan ertesi gün bir şeyler söylerim çünkü kendisiyle normalde bir tartışma imkanı olmuyor. Çok agresif, bir şey söylerseniz size konuşma imkanı vermiyor, hep saldırgan. Bunun adı siyaset değil." açıklamasında bulunmuştu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    E KARDEŞİM. Sende saldır tutan mı var
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    Çankaya Belediye başkanı kürsüden "Doyuramadım bu yamyamları diye bağırmıştı". Çankaya belediye başkanı CHP'li ilçe meclisi üyeleri için söylemişti bunu. Mansur, ne Yavaşsın, ne kadar zor anlıyon, yaşayan görüyor kimin yamyam olduğunu. O yamyamlar seni ne eder bir düşün. Yavaş yavaş olsa da bir düşün, aklın varsa Altın tepside verseler bile CHP'den aday olma! ÇEKİL Aklı dahil yavaş adam!
    Cevapla
  • serkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl Yani ?. çalışıyor derken neyi çalışıyor? ya Allah aşkına kapı boğaz uzay gemisi bunlar proje mi çocuk mu kandırıyosun, ankara ya metro lazım ankaraya düzgün yeşil alan ve parklar lazım ankaraya iş lazım, böyle konuşma tarzına sahip böyle mizaca sahip bir insana sırf particilikten oy vermek te neyin nesi, İslam "Güzel ahlak" iken bu şekilde konuşan bu şekilde siyaset yapan brine üstelik karşısında belediyecilikte kendini ispatlamış, sadece proje konuşan ve proje eleştiren efendi bir insan ve inançlı kökenden gelen bi insan Mansur bey varken hala burada onu kötüleyenleri Allah ıslah etsin diyorum.
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek hırsız diyorlar! İş yaptı ama çok da çaldı diyorlar! bunlar muhtemelen eli de kendileri gibi bilen aymazlardır da. diyelim ki dedikleri doğru olsun! Çaldığı halde bu kadar hizmet eden bir başkanla, hiç bir şey yapmayan bir başkan arasındaki seçimimi yine ben birinciden yana kullanırdım. Demek ki, bundan öncekiler herşeyi yiyorlarmış. Bu hiç değilse birazını da milletle paylaşıyor. Ankaraya chp ye ve ne yazık ki kemikleşmiş bir kin ve nefret anlayışına rağmen çivi çakmak her babayiğidin harcı değildir. Dün gibi hatırlıyorum, bugün sıhhıye köprüsü denilen köprü, bittiği halde 3 ay bu kin ve nefret siyasetçileri tarafından danıştaya götürülerek açtırılmamıştı! Nihayet bir gece ansızın taksiciler ana avrat nidalarıyla yolu hem de danıştaya rağmen kullandılar. Noldu laiklik mi elden gitti? Biz geçmişimizi unutmuyoruz ve hep geleceğe bakıyoruz. Bugün halk iktidarına karşı, dün ciğerlerini deştikleri ile canciğer olanların kime ve neye hizmet ettiklerini ve edeceklerini de tahmin edebiliyoruz.
    Cevapla
  • Kaan Erkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Arslanköy ve demokrasi. Melih Bey'in sözlerine kulak vermek gerekir ve seçim hilelerine dikkat edip 30 ve 31 mart günleri demokrasiye inananların tam teyakkuz halinde olması gerekir. Bugün Yıldıray Oğur'un Mersin Arslanköy' lülerinin 1947 yılında seçimlerinde sandığa ve oylarına sahip çıktıkları olayı anlatan yazıyı okudum.Türkiye'ye gönül verenler 30-31 Mart günleri 1947 yılında CHP faşizmine baskısına karşı direnen Arsalnköylülerin gayretini göstermeli, seçim sürecinde Türkiye'de demokrasi yerine paralel yapının herkesin takip-tarassut edildiği, dinlendiği, gözlendiği korku imparatorluğu ve cemaat faşizmi kurmaya yönelik komplo, kumpas ve provokasyonlara karşı uyanık olunmalı, oy vermek kadar ona da sahip çıkmakta önemlidir. Özgürlüğümüz için demokrasi için oy verelim ve oyumuza sahip çıkalım, şantajlarla korku imparatorluğu kurmak isteyenlere karşı cevabımızı sandıkta gösterelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz