'Tayyip Erdoğan'ı ver, iktidarı al diyecekler'

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta partisinin Ağustos ayı İl Danışma Meclisi'ne katıldı.

'Tayyip Erdoğan'ı ver, iktidarı al diyecekler'
'Tayyip Erdoğan'ı ver, iktidarı al diyecekler'
GİRİŞ 22.08.2015 21:22 GÜNCELLEME 22.08.2015 21:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen, AK Parti Milletvekilleri İlker Çitil, Veysi Kaynak, Uğur Dilipak, Nursel Reyhanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediye başkanları ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Mahir Ünal, partisinin hükümet kurma sürecinde muhalefet partileriyle yaptıkları istikşafi görüşmelerini anlattı. 

Ünal, sorumsuzlukla suçladığı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirirken, "İktidar senin mi, iktidar dağıtıyorsun? Bugün 'Bilal'i ver, iktidarı al' diyen, yarın şuna hazırlanıyor. 'Tayyip Erdoğan'ı ver, iktidarı al' diyecekler. Böyle bir şey yok kardeşlerim" dedi.

Siyahi insan hakları savunucu Malcom X'in 'Dünyadaki en büyük işletme medyadır. Medya suçsuzu suçlu, suçluyu suçsuz gösterir' sözünü hatırlatan Mahir Ünal, medyayı eleştirirken şöyle dedi:

"Malcolm X'in bir sözü vardır. Der ki; 'Dünyadaki en büyük işletme medyadır. Medya suçsuzu suçlu, suçluyu suçsuz gösterir.' O yüzdendir kardeşlerim zihninizi ve kalbinizi her an uyanık tutun. Bu ülkede öyle bir medya var ki bir anda akı kara, karayı ak yapıyor."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • bekir cizmeci 8 yıl önce Şikayet Et
    Erdoganin kor tirnagini bile,bir tek kilini bile alamazlar,bunlar mikrobun mikrobu kimseler.
    Cevapla
  • emin 8 yıl önce Şikayet Et
    yemin ediyorum bizdeki bu medya kadar ozgur bır medya baska bıryerde yok. Cumhurbaşkanımıza sovuyorlar hakaret edıyorlar ama kımse dokunmuyor sonra da vay efendım medya ozgurlugu nerede dıyorlar. bu yapılan yanlıstır hakaret eden bız medya mensubu olamaz alacaksın kardesım ıcerı cumhurbaskanına hakaret edenı alacaksın hukumetı elestırene eyvallah ama karalayana hakaret edene gucunu gosterreceksın. sozde aydın chp medyayı savunurken daha secım sonucları bellı olmadan butun kendılerını elstıren ustelık belgeyle elestıren kanalları kapatacaklarnı ılan etmedıler mı ? kım daha demoktarik kim daha saygı önce bunu bı ogrensınler!!
    Cevapla
  • Yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Öyle yasalar yapalım ki ortalığı karıştırmak için yalan haber yapan süpekülasyon yapan medya ağır cezalara çarptırılsın ağır tazminatlar ödemeye mahkum olsun o zaman doğruların ortaya çıkarıldığı medya ön açıcı medya ülkeye faydası olacaktır. O zaman kamu görevi yapacaktır yalan haberle kamu görevi yapıldığı algısı yanlıştır. Bir haberin kanıtı belgesi olmadan haber değeri yoktur. Bu yapılan haberin adı karalamadır bunlara ağır cezalar getirilmelidir.
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Efe'ye cevap. Akil yalnis ve yalan bilgilerle doldurulmussa, o zaman o sahis yalnis karara dogru olarak karar verir. Bunun en buyuk sebebi'de malum medya
    Cevapla
  • efe 8 yıl önce Şikayet Et
    aklı olan neyin doğru neyin yanlış oldunu bilir
    Cevapla
  • millet 8 yıl önce Şikayet Et
    peki kim belirleyecek neyin doğru haber neyin yalan haber olduğunu? işte sorun burada başlıyor. kimse neyin asıl doğruluk neyindeasıl yanlışlık olduğuna karar veremez, zaten medya özgürlüğünün kurulmasının nedenide bu en başından.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...
Putin'in 5. dönemi başladı