Kurtulmuş'tan FETÖ resti: Merhametli olmayacağız!

Olağanüstü toplanan Din Şurası'nda konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş darbe girişimine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 03.08.2016 12:20 GÜNCELLEME 03.08.2016 16:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ankara'da toplanan Din Şurası'na katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş FETÖ'nün İslam'ın ilk günlerinden itibaren İslam dünyasının en aşağılık ihanet hareketi olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;

"
Bunlar sadece kendi cemaatlerinin içindekileri mümin gördüğünü biliyoruz. Bunlar Müslümanların birliği fikrini ortadan kaldırarak sadece kendi cemaatlerini öne çıkarmışlardır. Yıllarca Müslümanları cami bütünlüğü içinden çıkarmayı da ne yazık ki başarmışlardır. Bunlar modern bir masonluk teşkilatı gibi ortaya çıkmışlardır. Bunlar firavunlaştılar, yaptıkları sorgulamadan uzaktır. " 

MERHAMETLİ OLMAYACAĞIZ

Kurtulmuş, bu örgütün gerçek yüzünün ortaya tamamen çıkması için operasyonların devam ettiğini belirterek "Bu katiller İslam tarihinin yüz karası bir örgüt olarak tarihin karanlık çöplüğüne gideceklerdir. Yaraları sararken örgütle ilişkili hiç kimseye merhametli olmayacağız." dedi.

YORUMLAR 9
  • Erhan24 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, köklerini kazıyın ve acımayın.Bu Millet sizinle...
    Cevapla
  • SAHİN 7 yıl önce Şikayet Et
    Hain din sömürücüleri Türk insanının manevi duygularını sömüren yezitler Yediği çanağı kirletenler. Devlet yetkilileri olarak yöneticilere sesleniyorum zalime acırsan acınacak hale düşersiniz.
    Cevapla
  • megakentli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra merhametli olursanız eğer bu Millet sizi asla affetmez . Kaldı ki Merhamet etmeyene Merhamet edilmez zaten .
    Cevapla
  • msdgn 7 yıl önce Şikayet Et
    Zalime acırsan acınacak hale gelirsin, Bunlar zalim
    Cevapla
  • Ademce 7 yıl önce Şikayet Et
    Tasavvufta merhamet ve af etmek esastır. Devlet yönetiminde ise ADALET esastır. Devlet yönetiminde ADALETin yerini merhamet ve affetmek alırsa ortada ne devlet kalır ne de devleti meydana getiren millet. Devleti yönetiyorsanız Adil olacaksınız fakat merhametli ve affedici olmayacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Geri dönüş yok
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama