Malezya Kraliçesi, Kuruluş Osman dizisinin setini ziyaret etti

ATV'de yayınlanan ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekildiği Bozdağ Film Platolarını Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Prensesler Afzan Aminah, Jihan Azizah ve Malezya heyeti ziyaret etti.

Malezya Kraliçesi, Kuruluş Osman dizisinin setini ziyaret etti
Malezya Kraliçesi, Kuruluş Osman dizisinin setini ziyaret etti
GİRİŞ 21.08.2022 10:14 GÜNCELLEME 21.08.2022 10:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kuruluş Osman’ dizisinin çekildiği Bozdağ Film Platolarını Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Prensesler Afzan Aminah, Jihan Azizah ve Malezya heyeti ziyaret etti. Yapımcı ve senarist  Mehmet Bozdağ ve  oyuncularla bir araya gelen Kraliçe Azizah, Bozdağ Yapım imzalı başta Kuruluş Osman olmak üzere, Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah ve Destan dizilerini hayranlıkla izlediğini söyleyerek başarılarından ötürü Bozdağ Film’i kutlayarak Malezya halkı adına tebriklerini ve şükran dileklerini iletti.

Ziyaretleri sırasında Kraliçe Azizah ve Malezya heyetine  Yapımcı ve Senarist Mehmet Bozdağ başta olmak üzere Yönetmen Metin Günay, Kuruluş Osman ve Bozkır Arslanı  Celaleddin Harzemşah dizilerinin  oyuncuları Özge Törer, Ahmet Yenilmez, Yiğit Uçan, Çağrı Şensoy, Açelya Özcan ile Emre Kıvılcım eşlik ettiler. Platoyu gezen Kraliçe Azizah, Bozdağ Film Platosu ve yapımları hakkında Yapımcı ve Senarist Mehmet Bozdağ’dan bilgi alırken Kuruluş Osman, Destan ve Bozkır Arslanı Celaleddin Harzemşah dizilerinin yayınlanan tüm bölümlerini izlediğini ve bu dizilerin takipçisi olduğunu söyledi.  Bozdağ Film Platosuna hayran kaldığını ifade eden Kraliçe Azizah “Tarih dersi veriyorsunuz, dizilerinizin her bölümünü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, hiçbirini kaçırmıyorum. Yeni bölümleri heyecanla bekliyorum ” dedi.

Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ, Malezya Kraliçesi Azizah ve heyetini  ağırlamaktan onur duyduğunu söyleyerek “Bizi kardeş Malezya halkıyla bir ve birlikte kılan ortak şuur ve değerlerimizdir. Dizilerimize göstermiş olduğunuz teveccüh ve ziyaretinden ötürü Malezya Kraliçesi Azizah Aminah  Maimunah Iskandariah’a teşekkür ederim" diyerek  kardeş Malezya Halkına sevgi ve selamlarını iletti.

Ziyaret sırasında  Yapımcı ve Senarist Mehmet Bozdağ ile dizi oyuncuları Kraliçe Azizah’a Kuruluş Osman dizisine ait kostüm, hançer, Türkmen Başlığı ve HAR Sanat’ın el yapımı özel tasarım ürünlerini hediye ettiler.  Kayı Obasında demirci atölyesini gezen Kraliçe Azizah “Haydır Allah, Haktır Allah” diyerek, örste demir dövdü.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleyin ucube heykel yapanlar bütün dünya hırıstiyan katolik Madura ve diger ülkeler ve müslüman cografyası Malezya Endonezya Osmanlı’yı ve Atalarımızı öğrenmek için can atıyorlar ya siz sabah ayran akşam ayran ve bu millete LTBE sapkınlıklarını aşılamaya çalışıyorsunuz başaramayacaksınız ey şanlı ordu ey şanlı Asker sil kulaklarımın pasını mehter marşım sil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti