Yeşilçam'ın gamzeli Bahar Öztan yoğun bakımda! 11 saatlik ameliyattan sonra...

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından biri olan Bahar Öztan yakalandığı yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde acilen ameliyata alınmıştı. Peki 11 saatlik ameliyatın ardından Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl? Halen yoğun bakımda mı?

Yeşilçam'ın gamzeli Bahar Öztan yoğun bakımda! 11 saatlik ameliyattan sonra...
Yeşilçam'ın gamzeli Bahar Öztan yoğun bakımda! 11 saatlik ameliyattan sonra...
GİRİŞ 16.10.2017 13:54 GÜNCELLEME 16.10.2017 13:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Bahar Öztan, geçtiğimiz gün hastalığının yeniden nüksetmesi sebebiyle acilen ameliyata alınmıştı. Öztan, 11 saat süren ameliyattan akşam saatlerinde çıktı ve yoğun bakıma alındı. İşte Bahar Öztan'ın sağlık durumu...

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Geçen yıl kanseri yenen oyuncu Bahar Öztan geçtiğimiz gün Halkalı’daki özel bir hastanede ameliyata alınmıştı. Öztan, 11 saat süren ameliyattan akşam saatlerinde çıktı ve yoğun bakıma alındı. Bahar Öztan’ın sağlık durumu ile ilgili hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı. Öztan’a yapılan sitoredüktif cerrahi ile karın içine yayılan tümörler alınarak sıcak kemoterapi uygulandı. Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Bilgi Baca, sanatçının ameliyatı sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğünü söyledi. Ameliyatın iyi geçtiğini belirten doktor, sağlık durumunun stabil olduğunu söyledi. Bahar Öztan’ı ameliyata dostları uğurladı. Öztan’ın oğlu Yiğit de annesini bir an olsun yalnız bırakmadı.

bahar-öztan-sağlık-durumu

YORUMLAR 3
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifasını versin.
    Cevapla
  • Nes 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bütün hastalarımıza şifa Versin
    Cevapla
  • muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    rabbim acil şifalar versin kardeşimize .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler