Camdaki Kız 19.bölüm 3.fragmanı: '35 yıl önce olanların acısını masum çocuklardan mı çıkaracaksın?'

Başka hiçbir çaresi kalmadığı için Sedat'ın yalanlarına inanan Nalan'ın yaşadığı büyük hayal kırıklığı Camdaki Kız 19.bölüm fragmanına damgasını vurdu. En başından beri Nalan'a layık olamadığını ve onu asla hak etmediğini düşünen Sedat'ın ayrılmak istediğini söylemesi Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında sahne oldu.

GİRİŞ 11.11.2021 11:45 GÜNCELLEME 11.11.2021 11:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Nalan'ın kalbinin çok temiz olduğunu ve içinde hiçbir kötülük barındırmadığını düşünen Sedat'ın evliliğini sona erdirmek niyetine girdiğini açıklaması Camdaki Kız dizisinde çok konuşuldu. Onun çok daha iyilerine layık olduğunu ve şimdiye kadar kıymetini bilemediğini vurgulayan Sedat'ın konuşmasının ardından Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında Nalan'ın can evinden vurulduğu görülür.

Gönül Dağı'na özel çok şaşıracağınız transfer! TRT1 dizisine öyle bir isim konuk olarak çağrıldı ki...Gönül Dağı'na özel çok şaşıracağınız transfer! TRT1 dizisine öyle bir isim konuk olarak çağrıldı ki...

Camdaki Kız 19.bölüm fragmanında Sedat, ''Benim gibi biriyle yaşarsan, yanımda yaşlanırsan sana çok yazık olur. En mantıklısı yol yakınken bitirmek. Benim senin ışığını söndürmeye hakkım yok, benim senin dengeni bozmaya hakkım yok. Seni karanlığıma sürüklemeyeceğim Nalan, bunu sana yapmayacağım. Hayatından hiç olmamış gibi çıkacağım söz veriyorum. Umarım bir gün gerçekten seni hak edecek biri çıkar karşına.'' sözleriyle ayrılık konuşması gerçekleştirdi.

Camdaki Kız 19.Bölüm Yeni Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

Camdaki Kız 19.Bölüm Fragmanında Üzücü Veda Konuşması!

YORUMLAR 4
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    beğenilen dizi mi?????
    Cevapla
  • izmitli 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir anlamı olmayan boş beleş vakit kaybı
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Cem Uzan ın hayatı mı diyorlar buna
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski kafalı ebeveynlerin çocuklarına etkileri ve çocukların büyüdüklerinde yaptıkları hatalara yansımalarını yansıtan psikolojik bir dizi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır