Bahar Kapıda bu hafta Anadolu'nun cevheri Çankırı Atkaracalar'a konuk oluyor!

Bahar Gelir'in renkli sunumuyla Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen program Bahar Kapıda, her hafta Anadolu'nun gizli köşelerine ışık tutmaya devam ediyor. Sevilen program bu hafta Çankırı Atkaracalar'a konuk oldu.

Bahar Kapıda bu hafta Anadolu'nun cevheri Çankırı Atkaracalar'a konuk oluyor!
Bahar Kapıda bu hafta Anadolu'nun cevheri Çankırı Atkaracalar'a konuk oluyor!
GİRİŞ 09.09.2022 14:10 GÜNCELLEME 09.09.2022 14:10

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Bahar Kapıda, Türkiye'nin birbirinden özel köşeleriyle her hafta sonu evlere misafir olmaya devam ediyor. Doğusundan batısına ülkemizin en gözde beldelerini keşfe çıkan Bahar Kapıda ekibi bu hafta Çankırı Atkaracalar'a konuk oluyor. 

Bahar Kapıda

İç Anadolu Bölgesi'nin zengin kültürel dokusuyla harmanlanan Çankırı, Türkiye'nin en önemli kaya tuzu rezervine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca köklü tarihi ve gelenekleriyle dikkat çeken bu şehrin her bir detayını izleyenlerle paylaşmaya özen gösteren Bahar Gelir, ilk olarak rotasını Atkaracalar'da geleneksel bir düğüne çevirdi. Atkaracalar'ın insanlarını ve kültürlerini öğrenmek için büyük bir hevesle yola koyulan Gelir, düğün hazırlıkları yapılırken Zeki beyin damat tıraşında para toplama geleneğine katıldı. Eğlenceli sohbetiyle herkesi gülümsetmeyi başaran Gelir, Zeki ve Tuğçe çiftinin bir ömür boyu mutluluğuna izleyenleri de şahit etti. 

Bahar Gelir

Düğünün eğlenceli havasını soluduktan sonra Atkaracalar'ı keşfetmeye devam eden Gelir, köyde koyun güden Şerif ablayla tanıştı. Koyun güden Şerif ablayla keyifli bir muhabbet gerçekleştiren Bahar Gelir koyunlarla sevimli kareler paylaştı.

Bahar Kapıda Çankırıya konuk oldu

Son olarak Çankırı'da faydaları bitmeyen kükürtlü su hakkında bilgi almaya giden Bahar Kapıda ekibi herkesin merak ettiği detayları izleyenlerle tek tek paylaştı. Kükürtlü suyun şifasından faydalanmayı ihmal etmeyen Gelir, kükürtlü suya girenlerden bu şifalı suyun faydalarını öğrendi.

Kükürtlü su (Fotoğraf temsilidir)

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda' ile Cumartesi ve Pazar 19:00'da Kanal 7’de… 

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Otomobil devlerine TOGG darbesi! Satışlarda solladı...
Ömer Çelik'ten son dakika açıklamaları!