Halil'den Aslanlı Ailesini şok edecek hamle! Halil'den Aslanlı Ailesini şok edecek hamle!

Rüzgarlı Tepe'de Zeynep ile Halil, Gülhan'ı sağ salim bulur fakat Halil'in öfkesi dinmez. Aslanlılara en ağır işleri veren Halil, bu kez de onların kasabanın ileri gelenlerine hizmet etmesini ister. Aslanlı ailesi bunu kabul edecek mi?

Halil'den Aslanlı Ailesini şok edecek hamle! Halil'den Aslanlı Ailesini şok edecek hamle!
Halil'den Aslanlı Ailesini şok edecek hamle! Halil'den Aslanlı Ailesini şok edecek hamle!
GİRİŞ 10.01.2024 14:11 GÜNCELLEME 10.01.2024 14:11

8.Bölüm

Zeynep'in annesi Tülay ve kardeşi Merve, tekrar konağa geri gelir. Halil'in teyzesi, haber vermeden ortadan kayboldukları için onlara ahır temizleme cezası verir. Annesi ise Zeynep'e tepki gösterir ve başlarına gelenlerin tüm sebebinin o olduğunu söyler. Zeynep, annesi ve kardeşine işi kendisi yapacağını söyler ve onları ahırdan gönderir fakat Halil ve teyzesi onları yakalar. Halil, onlara bu sefer işçilere yemek dağıtma görevi verir fakat Zeynep'in annesi ve kardeşi gururundan dolayı bunu yapmak istemez. Zeynep ise o işi kendisi yapması için Halil'den ricada bulunur.  Halil, Zeynep'in ricasını kabul eder fakat ahırı dağıtıp iş yükünü ikiye katlar. Zeynep, işçilere yemek dağıtırken bir işçinin işten ayrıldığını, bebeği olduğunu ve paraya ihtiyacı olduğunu öğrenir. Halil, kendi aralarında para toplayan işçilere tepki gösterir fakat gizlice işçiye yardımda bulunur. Halil, gerçek yüzünü Zeynep'e gösterecek mi?

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:15’te Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Enginar soyma ekibi: Asgari ücretin 4 katını kazanıyorlar
Süper Lig yolunda ilk maçlar: 1. Lig'de play-off heyecanı