KPSS puan şartı yok! ASHB 25 faklı il için personel alımı! Başvurular devam ediyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS şartı olmaksızın 25 farklı ilde görevlendirmek üzere 25 işaret dili tercümanı alımı için ilan yayınladı. İşte başvuru şartları ve ekranı

KPSS puan şartı yok! ASHB 25 faklı il için personel alımı! Başvurular devam ediyor
KPSS puan şartı yok! ASHB 25 faklı il için personel alımı! Başvurular devam ediyor
GİRİŞ 04.10.2022 10:00 GÜNCELLEME 04.10.2022 10:00

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere işaret dili tercümanı alımı yapacağını açıkladı. 25 İlde ataması gerçekleştirilecek kurum, adaylardan KPSS puan şartı aramıyor. Başvuru şartları ve merak edilen diğer tüm detayları yayınlanan ilan ile duyuran Bakanlık, 3 katına kadar adayı TİDYES puan sıralamasını esas alarak uygulama sınavına davet edecek.

Emekliye 8 bin TL veriyor! Ziraat, VakıfBank, HalkBank, Yapı Kredi, QNB, Akbank yeni promosyonlarıEmekliye 8 bin TL veriyor! Ziraat, VakıfBank, HalkBank, Yapı Kredi, QNB, Akbank yeni promosyonları

Kamuya en az ilkokul mezunu 9.719 personel ve memur aranıyor! En yeni kamu iş ilanları Kamuya en az ilkokul mezunu 9.719 personel ve memur aranıyor! En yeni kamu iş ilanları

Kızılay vasıflı ve vasıfsız en az lise mezunu personel alımı! Başvurular ne zaman bitecek?Kızılay vasıflı ve vasıfsız en az lise mezunu personel alımı! Başvurular ne zaman bitecek?

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işaret dili tercümanı alımı başvuruları 3 Ekim 2022 tarihinde başlayıp 21 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) giriş yaparak başvurularını online olarak gerçekleştirecek.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

a) Bir adet vesikalık fotoğraf, (Sistem kimlik belgesindeki fotoğrafı otomatik getirecektir. getirecektir. Fotoğrafı bulunmayanlar ise başvuru sırasında sisteme yükleyecektir. Sisteme yüklenecek vesikalık fotoğrafın son 6 ay içinde, yüz tamamen görünür şekilde ön cepheden çekilmiş ve adayın kolaylıkla tanınmasına imkân verecek nitelikte olması gerekmektedir. )

b) İşaret dili bildiğini gösterir belge veya sertifikası Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden sisteme yüklenecektir.

c) TİDYES sonuç belgesi Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden sisteme yüklenecektir.

ç) Adres bildirimi, sağlık durumları, adli sicil ve askerlik durumlarına ilişkin beyanları.

d) İşaret dili tercümanı olarak görev yapmasına ilişkin engeli bulunmamak.

BAŞVURU ŞARTLARI

a) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin  (4), (5) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak

b) Son müracaat tarihi itibariyle en az ortaöğretim mezunu olmak,

c) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak,

ç) 65 yaşını bitirmemiş olmak,

d) Son müracaat tarihi itibariyle Türk İşaret Dili Sisteminin Oluşturulması ve Uygulanmasına Yönelik Usul ve Esasların Belirlenmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında alınmış işaret dili tercümanlığı yapacak seviyede işaret dili bildiğini gösterir belge veya sertifika sahibi olmak.

e) 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel pozisyonunda görev yapmakta iken, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.(Kısmi zamanlı veya proje süresi ile sınırlı çalışanlar, öğrenim durumu itibariyle ihraz edilen sözleşmeli bir unvana ilişkin bir pozisyona atanmak suretiyle unvan değişikliği yapanlar ile eş veya sağlık durumu nedeniyle yer değişikliği talebinde bulunmakla beraber; geçiş yapacağı hizmet birimi bulunmaması, birim bulunmakla beraber o birimde aynı unvan ve niteliği haiz boş pozisyon bulunmaması veya en az bir yıllık fiili çalışma şartını karşılayamaması nedenlerinden herhangi birine bağlı olarak yer değişikliği yapamayanlar bir yıllık bekleme süresine tabi değildir)

RESMİ İLAN METNİNE ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Yerel seçim; Panorama; Son durum