Kılıçdaroğlu'ndan uçak açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye Hava Kuvvetleri'ne ait bir uçağın sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle düşürülmesini değerlendirdi."Ordunun yaptığı bu çalışmayı Erdoğan kendine bir pay çıkartmak istiyorsa doğru değil" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan uçak açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan uçak açıklaması
GİRİŞ 23.03.2014 21:00 GÜNCELLEME 23.03.2014 21:19
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla saat 19.10'da Ankara'dan İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerin gündeme ilişkin sorusu üzerine, "Angajman kuralları ihlal edildiyse için ordu gereğini yapmıştır. Ama bunu miting meydanlarında dillendirilmesi doğru değildir. Ordunun yaptığı bu çalışma dolayısıyla Erdoğan kendine bir pay çıkartmak istiyorsa buda doğru değildir. Söyledim daha önce de Hırsızdan kahraman olmaz herkesin bunu bilmesi gerekir" dedi.

HALUK KOÇ'TAN TAM TERSİ AÇIKLAMA

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, bugün Suriye sınırında düşürülen uçağın vahim ve düşündürücü olduğuna işaret ederek, "Diktatörün savaş çıkarma macerası" yorumu yaptı. "Bu gözü dönmüş iktidarı ve ruh hali artık sağlıklı görünmeyen başındaki zatı uyarıyoruz." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • Anti-Kemalist 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne diyo çözemedim. Başbakan kendine pay biçmesin diyor ya, angajman kurallarını değişmesini isteyen başbakandı ve değiştiği için uçak düşürüldü başbakanda askerler işlerini temiz yaptığı için tebrik etti. bunu bilmeyen adam nasıl siyaset yapabilir ama söz knusu bu ise normalll
    Cevapla
  • fatih YANIK 10 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti. chp nin konuşmalarına kargalar bil gülüyor artık. ne konuştuklarını da bilmez oldular
    Cevapla
  • Mustafa Yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    Çelişki. Aga yeri gelince bu ordu,polis hepsi tasfiye edildi, tayyibin askerleri tayyibin polisi diyorsunuz ! ne ayaksınız siz anlayamadımki. Sen mesela başbakan olsan böyle bir karar verebilirmiydin ? ha tabi sen şimdi bu kararı başbakanlığın verdiğinide bilmiyorsundur neyse neyse tamam bişey söylemeyecem :)
    Cevapla
  • Bilal SERT 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın ne zaman beyni çenesine hükmedecek?. Bu adam bu ikilem tavırları "dedim, demedim" halleri ile partiyi başka birşeye çavirdi. Crazy House Party CHP nin yeni hali...Takdir sizin.
    Cevapla
  • yasar ozan 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C. ISLAH ETSIN AMIN ! ! ! . ALLAH c.c. islah etsin Amin,Büyüklerimizin bir sözü var,Kalp kör olduktan sonra,gözlerin görmesinde hicbir fayda yoktur.syglr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?