Ekmeleddin İhsanoğlu oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Sarıyer'de oyunu kullandı.

GİRİŞ 10.08.2014 10:41 GÜNCELLEME 10.08.2014 14:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, Sarıyer'de Yeniköy ilköğretim okulunda oyunu kullandı. İhsanoğlu'na basının ilgisi bir hayli çok oldu.

İhsanoğlu oy kullandıktan sonra şu açıklamalarda bulundu:

''Oy kullanmak çok kutsal bir görevdir. Bugün sessiz yığınlar sandık başına gidiyor. İnşallah bu akşam Türkiye cumhurbaşkanını öğrenecek. Biz bugün siyasetle ilgili bir şey konuşmayacağız''

12.Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu böyle oy kullandı:

GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANAN GÖREVLİYE SUÇ DUYURUSU

İhsanoğlu: ''Biz sandıkta görevini kötüye kullanan görevliler hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Bizim temennimiz milli iradeye herhangi bir göşlge düşürülmeden yapılmasıdır. Dünyanın gözü bizde. Türkiye'de ilk defa cumhurbaşkanı halkın oyuyla seçiliyor. Bizim temennimiz bu seçimin en nezih şekilde yapılmasıdır'' şeklinde konuştu.

İşte İhsanoğlu'nun açıklamaları:

LİDERLER NEREDE OY KULLANACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Çukurambar’daki Arjantin İlköğretim Okulun’da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Anıttepe İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu Ankara’daki Çankaya İlköğretim okulunda kullanacak. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyunu İstanbul’da Üsküdar Saffet Çebi ilköğretim okulunda kullanacak.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    İYİ KÖTÜ MÜREKKEP YALAMIŞ BABASI CHP TARAFINDAN SÜRGÜNE GÖNDERİLMİŞ BİR İNSAN.GERÇEKTEN VİJDANIN SESİNİ DİNLEDİYSE KİME OY VERDİĞİNİ MERAK EDİYORUM.. İhsanoğlu iyi kötü mürekkep yalamış inançlı bir insan.Eğer babasından iyi bir terbiye almış ise chp tarafından babasının sürgüne gönderildiğinin muhasebesini yapar,gerçekten vijdanının sesini dinlemiş ise kime oy verdiğini merak ediyorum.Acaba doğru söyleme cesareti gösterebilirmi.
    Cevapla
  • Zebercet Kabuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yanlılşlıkla Tayyip'e basmıştır. oyunu..
    Cevapla
  • serhat karabacak 9 yıl önce Şikayet Et
    Acaba???. Konuşurken kırdığı potlar gibi oy kullanırken de hata yapıp rakiplerine vermiş midir? Olur mu olur :))
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    telaşlı, seçimden sonra kazanmazsa onu öne sürenler tarafından kenara atılacak biliyor. İhsanaoğluna bir yandanda üzülüyorum ! kendisi hakikaten saf birisi, böyle olmayaydı adaylığı kabul etmezdi zaten !
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeleddin bırakında Kılıçdaroğlunun Oy kullanması bence büyük bir olay...... ...O anın Tarihe geçmesi lazım.....:):):).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı!
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!