Erdoğan'dan Kobani tepkisi: Alçaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, HDP ve CHP'nin Kobani tavrını sert bir dille eleştirdi.

GİRİŞ 02.11.2014 14:51 GÜNCELLEME 02.11.2014 16:15
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Esenler'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan buradaki konuşmasında muhalefete tepki gösterdi. Kobani eylemlerinde niyetin farklı olduğunu söyleyen Erdoğan, muhalefetin tavrı için de sert ifadeler kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

BATI MEDYASI ÜLKEMİZİ KARALAMAYA ÇALIŞIYOR

Türkiye çevresinde olup bitenler karşısında duyarsız davranamaz. Fransa'ya gittiğimde Batı medyasının yalan haber ve yorumlarla Türkiye'yi karalamaya çalıştığını gördüm. Bir üst akıl PYD'yi farklı yönlendiriyor. Kobani neden bu kadar önemli. Kobani'yi bu kadar önemseyenler Halep'i neden önemsemedi.


BİZ AKLIMIZI KİRAYA VERMEDİK

Türkiye atacağız adımları dikkatli atacak bir yönetim kabiliyetine sahiptir. Kusura bakmasınlar biz de aklımızı kiraya vermedik. Türkiye dün de bugün de mazlumlar için sığınılacak güvenli bir ülkedir. Komşumuz Irak ve Kobani'de olanları yakından takip edip aklı selimle adımlarımızı atıyoruz. Bazı çevrelerin Kobani meselesine bu denli yaklaşmış olmaları çok önemli.

DİKKAT EDİN OYUN İÇİNDE OYUN VAR

Türkiye bütün tedbirlerini alıyor. HDP kendi tabanını sokağa davet ediyor. Bunlar insanlarımızın ölümü ve sokaklarımızı ateşe vermekle ne kazandılar. Bunlar Kobani için ne yaptı. Dikkat edin oyun içinde oyun var. Kobani üzerinden başka hesapları var.


BİZ HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALDIK

Türkiye artık bu oyunlara gelmez. Türkiye her türlü tehdide karşı tedbirini aldı ve alacak. Gerek paralel yapı gerekse bölgedeki gelişmeler karşısında önlemlerimizi alıyoruz. Bir ay önceki eylemler ne yazıkki bir parti tarafından organize edildi. Ana muhalefet partisi de buna çanak tuttu.

BUNLAR YANLARINA KALMAYACAK

Kaybeden çözüm süreci olmadı, kaybeden ideolojik merkezli siyaset oldu. Meclisin çıkaracağı yasalarla bu tarz şiddet olaylarına karşı tedbirler alınacak. Tüm Türkiye bunların asıl niyetlerini anladı. "Kobani' dediler ama aslında ne kadar korkak olduklarını gösterdiler. 'Kobani' dediler, 'yaşasın' dediler, gittiler Diyarbakır'da, Batman'da, Hakkari'de alçakça cinayetler işlediler. Güvenlik güçlerimiz hepsini tek tek tespit ediyor. Bunlar yanlarına kalmayacak'' diye konuştu.


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 28
  • Mardinli 9 yıl önce Şikayet Et
    TAYYİB BEY'E SELAM SAĞLIK VE AFİYET DİLERİM
    Cevapla
  • CETİN 9 yıl önce Şikayet Et
    AB VE ABD ZORDA KALANLARA YETİMLERE MAZLUMLARA YARDIM NAMINA TEK YAPTIĞI ŞEY YİNE ANCAK BOMBA SİLAH GÖNDERMEK KATİLLERİN YAPTIĞI TEK ŞEY YİNE KATLİAM ALLAH KÖKÜNÜZÜ KURUTSUN EY ZALİMLER
    Cevapla
  • isis=isreali secret intelligence service 9 yıl önce Şikayet Et
    Yurtdışı ndaki turkiyeyi işide destek yapıyormuş atmosferi Türkiye yi karalamaktan öte işide katılımlarin devami için, bu algi sunni kesimde işide sempatiyi artırıyor, işid pkkdan daha büyük bir sorun olarak Türkiye nin önüne çikmadan işide katilimlarin engellenmesi gerekiyor, isis=isreali secret intelligence service; mossad
    Cevapla
  • başka in 9 yıl önce Şikayet Et
    şu paralel yapı akp ye dokunduğu an inlerinine giriliyor peki birde bu alçakların inlerine girermisiniz bunlarda halka dokunuyor bu ne olacak
    Cevapla
  • karşılıklı 9 yıl önce Şikayet Et
    biz bdp hdp ye karşı halk olarak tavrımızı aldık hükümet olarakta siz yaparsanız problemler yok olur ama ne diyorsunuz kürt le kavga edene büyük nefret cezası veriliyor ozaman siz cezalarını verin neyse hatamazı geçte olsa anladık bundan sonra mhp özümüze dönüyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!