CHP olağanüstü kurultaya gidiyor

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, "Olağanüstü kurultay için toplanacak imzaların 700'ü aşabileceğini" savundu.

CHP olağanüstü kurultaya gidiyor
CHP olağanüstü kurultaya gidiyor
GİRİŞ 12.11.2015 13:32 GÜNCELLEME 12.11.2015 13:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, "normal koşullarda, bir baskı oluşmaması halinde, olağanüstü kurultay için toplanacak imzaların 700'ü aşabileceğini" savundu.

Pekşen, milletvekili kaydını yaptırmak üzere geldiği TBMM'de gazetecilerin CHP'de olağanüstü kurultay taleplerine ilişkin soruları yanıtladı.

Yasanın açık olduğunu belirten Pekşen, olağanüstü genel kurullarda, bir önceki olağan genel kurulda oy kullanma hakkına sahip üyelerin oy kullanabildiğini söyledi.

Pekşen, "2012'deki olağan genel kurulda oy kullanma hakkına sahip üyeler ancak bu olağanüstü genel kurul toplanması halinde oy kullanmaları söz konusu olabilir. İl kongrelerini yapan illerde yeni seçilen delege arkadaşlarımız ise ancak önümüzdeki yıl 2016 Ocak'ta yapılacak olağan olağan genel kurulda oy kullanabileceklerdir" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    Chp 70 yıldır atatürkün iş bankasını yiye yiye bitiremediler eyer atanın orman çifliklerinide konup belediyelerine parselleme sırası ğelir yakında bursadada çok büyük arziside var bu partinin sırtını kime dayadığı belli olmuyormu kursağınızda kalsın politika üretmeyen çağdışı aydınlar
    Cevapla
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    kasetle ğelenlerin son durağı çıkmaz sokak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı