BDP: Emniyet Müdürü Baydemir'e bağlansın

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in açıklamalarını değerlendiren BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Ne zaman Diyarbakır Emniyet Müdürü, Osman Baydemir'e bağlanırsa o zaman bu bizi heyecanlandırır" dedi.

BDP: Emniyet Müdürü Baydemir'e bağlansın
BDP: Emniyet Müdürü Baydemir'e bağlansın
GİRİŞ 08.10.2012 18:48 GÜNCELLEME 08.10.2012 18:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Emniyet Müdürü Recep Güven'in, ''Dağda ölen teröriste ağlamıyorsanız insan değilsiniz'' sözlerine Diyarbakır'daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden tam destek geldi.

Güven'in açıklamalarını değerlendiren BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise, ''Bizim için bir emniyet müdürü veya bürokratın konuşmasından çok sistemin ve modelin çıkışları, bakışları ve pratikleri önemlidir. Bizim önerdiğimiz modelde emniyet müdürleri, belediye başkanına bağlıdır. Ne zaman Diyarbakır Emniyet Müdürü, Osman Baydemir'e bağlanırsa o zaman bu bizi heyecanlandırır. Onun dışında bir şey bizi heyecanlandırmaz'' diye konuştu.

Diyarbakır'da 90'lı yıllarda görev yapan ve bir süre önce Siirt'ten Diyarbakır'a atanan Emniyet Müdürü Recep Güven dün yaptığı açıklamada, "Dağda ölen teröriste ağlayamıyorsanız insan değilsiniz. Eline silah almış çoluk çocuk demeden insan katleden canavarlaşmış bir teröristi de enterne edemiyorsanız devlet değilsiniz" diye konuşmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Bahadır Bosnevi 11 yıl önce Şikayet Et
    selahattin bey. bende sizi heyecanlandıracak birşey var.
    Cevapla
  • FATİH MEHMET BULGURCU 11 yıl önce Şikayet Et
    bahtsız açıklama.. aç tavuk kendişni darı ambarında görürmüş.
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    sn. dıyarbakır emniyet müdürüne, al sana işte empati. sen empati yapmakla meşgul ol, bdp özerkliğin ardından bağımsızlığın temellerini atmaya çalışsın. beyler uyumayalım. bende bir akp li olarak bu konuda mhp liyim...
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 11 yıl önce Şikayet Et
    ..heyecan mı . ..adam heyecan peşinde iyimi
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    artık yazmaktan bıktım.... bu kadar nankör bu kadar doyumsuz insan ırkı daha varmıdır yeryüzünde acaba bu nasıl bi zihniyet yapısıdır ALLAHım inanmakta güçlük çekiyorum,aşırı derecede sinir bozucu açıklamaları var bunların tamamen sinir harbi başka hiç birşey değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...