Sudocrem faydaları nelerdir? Sudo Krem yüze nasıl uygulanır?

Doğal bileşenlerden meydana gelen sudocrem, genellikle bebek bakım ürünü olarak kullanılsa da birçok cilt problemlerinin kısa sürede iyileşmesini sağlar. Egzama ve sivilcelerin tedavisinde kullanılan sudocrem, eczanelerden kolaylıkla temin edilebilir. Peki sudocrem egzama tedavisinde kullanılır mı? Sudocrem sivilceye iyi gelir mi?

Sudocrem faydaları nelerdir? Sudo Krem yüze nasıl uygulanır?
Sudocrem faydaları nelerdir? Sudo Krem yüze nasıl uygulanır?
GİRİŞ 19.12.2021 23:55 GÜNCELLEME 19.12.2021 23:55

Yaygın olarak bebek pişiklerinde kullanılan sudocrem, içerisinde bulunan onarıcı bileşenleri sayesinde sivilce izleri, güneş lekeleri ve bu tip cilt yaralarının tedavisinde de kullanılabilir. Sürüldüğü andan itibaren etkisini kısa sürede gösteren sudocremin özellikle lokal olarak uygulanması tavsiye edilir. Böylece iyileşme sürecinin daha hızlı olacağı belirtilir. Eczanelerden kolaylıkla temin edilebilen sudocrem, uzunca süre kullanım ömrü olmasından dolayı, aylar boyu yanık, leke ve yara izleri için kullanılabilir.

Madeleb kremin faydaları nelerdir? Madeleb krem nasıl kullanılır?Madeleb kremin faydaları nelerdir? Madeleb krem nasıl kullanılır?

Sudocrem Ne İşe Yarar?

Bebeklerin çabucak tahriş olan ciltleri için kullanılan sudocrem, içerisinde çinko ve benzeri maddelerden dolayı birçok cilt probleminin kısa sürede iyileşmesini sağlar. Egzama, sivilce, yanık ve kesik tedavisinde lokal olarak uygulandığında anında sonuç vererek cilde onardığı belirtilir. Sudocrem cilde faydaları:

  • Egzamadan kaynaklı kuruluk, kaşıntı ve döküntüye iyi gelir.

  • Güneş ışınlarının zararlı ışınlarının cilde direkt olarak temas etmesiyle meydana gelen kızarıklık, yanık ve lekeleri tedavi eder.

  • Sivilce izlerinin tedavisinde kullanır.

  • Kesik ve yaraların iyileşme sürecini hızlandırır. 

  • Tahriş olmuş ve kızarmış cildin onarılmasını sağlar.

  • Ağda sonrası kızarıklığa iyi gelir

  • Yatak yaralarını iyileştirir.

  • Sivilcelerin kurutulmasını sağlar. 

  • Pişik ve yanığa iyi gelir.

Hametan kremin cilde faydaları nelerdir? Hametan krem ne işe yarar? Hametan kremin cilde faydaları nelerdir? Hametan krem ne işe yarar?

Sudocrem Nasıl Kullanılır?

Sucocrem'in doğal bileşenler içeren bir krem olduğundan cilde direkt olarak uygulanmasında bir sakınca yoktur. Sudocrem cildin herhangi bir yerin uygulanırken o bölgenin tamamıyla temiz olmasına dikkat edilmelidir. Sivilce, egzama ve yaranın üzerinde sürerken sadece problemli bölgeye lokal olarak uygulanması gerekir. Cilt kendini daha çok gece yenilediği için kremin gece yatmadan önce sürülmesi tavsiye edilir.

Sudocrem Nereden Satılır? 

Eczane ve belli başlı alışveriş sitelerinden satılan sudocremin fiyatı boyutuna göre farklılık gösterir. 60 gr 30 TL, 125 gr 45-50 TL, 250 gr 80 TL’ye satılmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak