Erdoğan'dan 'İpek Koza' yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İpek Koza Holding'e kayyum atanmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Erdoğan'dan 'İpek Koza' yorumu
Erdoğan'dan 'İpek Koza' yorumu
GİRİŞ 28.10.2015 21:52 GÜNCELLEME 28.10.2015 22:00
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Koza İpek Grubu’nun 22 şirketine kayyum atanmasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu bir yargı süreci. Yargı, inanıyorum ki gerekeni yapacak. Acaba niye kayyum tayin edildi? Bunun üzerinde iyi düşünülmesi lazım. Çünkü 1 numarası kaçıyor. Arkadan da diyor ki, herhangi bir usulsüzlük söz konusu değildir diyor. O zaman niye kaçıyorsun? Bizim bildiklerimiz bize, ama yargının bildiği de kendinedir." yorumunda bulundu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 31
  • osmanlı torunu 8 yıl önce Şikayet Et
    yav büyük şeytanları hallediyosunda bir de her yere yerleşmiş küçük şeytanlar var tüm kurumlarda kıyametle adım gibi de iyi biliyorum bunlarıda istemiyoruz nitekim bizim oralardan kpss skandalına karışıp kaçanları da gördük ama gerisi durup dünyanın maaşını alıyo bu kul hakkıdır haberiniz ola
    Cevapla
  • Zeki Tokat 8 yıl önce Şikayet Et
    Akıllarını gayr-ı milli güçlere kiralamış olanlar, Ülkemizde yapmaya alışmış oldukları, yargıya yön verme olayının artık bittiğinin farkına varamamış olacaklar ki, yargının yaptığı işlemleri, hükümet veya C.Başkanı yönlendiriyor zannındalar. Bu zanları bile ne kadar körlük içinde olduklarının isbatı durumundadır. İçlerinden bir zümre samimiyetle Allah rızası diye değil malını, canını bile vermeye hazırken, bu saf ve temiz insanları enayi yerine koyup, istismar eden Allaın içlerini ve niyetlerini bildiğini, hesabını soracağını anlayamayan uyanık(!)lar var. Duamız, Allah CC ün halishane niyetle Rızasını kasd ederek hareket eden kullarını doğru olana isabet ettirmesidir.
    Cevapla
  • sulh 8 yıl önce Şikayet Et
    sulh ceza hakimleri yeniş, istiklal mahkemeleridir. bu mahkemelerin adalet dağıttığını düşünmek saçmalıktır. bu hakimliklere itiraz edebilecek bir üst mahkeme yoktur. ancak diğer sulh ceza hakimine itiraz edersin oda olmazsa diğerine, bu şekilde 81 ildeki sulh ceza hakimine itiraz etmedikçe üst mahkemeye çıkamıyorsun. inanmayan açsın yeni çıkardıkları kanunu okusun. erdoğanın ifadesiyle bu hakimlikler bir projedir. görevi de cemaati mutlaka cezalandırmaktadır. deliller medya tarafından özenle üretilmektedir.
    Cevapla
  • Sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Cemaatci arkadaşlar şu yorumlardan bi defolun gidin artık. Anladık algı yaratmak için karşı cephenin yayınlarına yorum yazıyorsunuz da yemezler. Kuklaligi bırakın Kurân ortada akıl omzunuzun üstünde yetti aptalliginiz
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    bakalim ne kadar zamanda sifirlayacaklar koca holdingi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!