Türkiye'nin en önemli silahı CHP'yi rahatsız etti

CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu, terörle mücadelede kullanılan silahlı insansız hava aracını "Böyle yöntem olmaz." sözleriyle eleştirdi.

Türkiye'nin en önemli silahı CHP'yi rahatsız etti
Türkiye'nin en önemli silahı CHP'yi rahatsız etti
GİRİŞ 05.09.2017 16:28 GÜNCELLEME 05.09.2017 16:31
Bu Habere 500 Yorum Yapılmış

Sezgin Tanrıkulu TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, SİHA'ları (silahlı insansız hava aracı) eleştirdi.

Terörle mücadelede Türkiye'nin elini güçlendiren SİHA'larla ilgili 'böyle yöntem olmaz" diyen Tanrıkulu, terörle mücadele edileceğini ancak bunun hukuk kuralları içinde, insanların yaşam hakkını gözetecek şekilde olması gerektiğini söyledi.
 

PKK'dan hain talimat! Bir bir harekete geçiyorlar

"BÖYLE YÖNTEM OLMAZ"

Tanrıkulu, "Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır. AKP Hükümeti, 2002'de seçim bildirgelerine, hükümet programlarına bakıldığında, adalet, özgürlük, eşitlik ve insan haklarına saygı iddiasıyla geldi. 15 yıl sonunda toma, dozer, SİHA iktidarına dönüştü. Bu iktidarın adı toma, dozer ve SİHA iktidarıdır." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 500
  • NURİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Sezgin efendi merssindeki canlı bamba abdülkadirin cenazesine katılacakmısınız.
    Cevapla
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    bu da pekekeli sanırım :P
    Cevapla
  • keMAL Karabulut 6 yıl önce Şikayet Et
    chp pkk yı ve yöntemlerini savunur duruma düşmekle harakiri yapıyor. chp liler FETÖ ve ingiltere dönemi sona erdi. Türkiyede MÜSLÜMAN TÜRKLERİN dönemi başladı. beğenmeyen defolsun
    Cevapla
  • tanar olca 6 yıl önce Şikayet Et
    Teröristleri Dağda Arıyor Mehmet'im Asıl teröristler içimizde dolaşıyor. Bunlar bu Ülkeye yemin ederek vekil oldular ve şuanda etmiş oldukları yemine ihanet içindeler. Şunu da eklemekte fayda var, Şöyle'ki Bundan sonra bizim ülkemize vekil olanların asla milletimizin değerlerine yemin ettirilmemesi tam tersine bireylerin hassasiyetlerini gözeterek yemin ettirilmesi gerekmektedir.
    Cevapla
  • tuncer 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın vatandaşlığını sorgulamak gerekir? neymiş teröristlerin yaşam hakkını gözetmeliymiş. Bu terör örgütü değil mi 35000 insanımızı vahşice katleden,bombalar atan,roketler atan,mayınlar döşeyen?Sezgin sen kimden yanasın? Bunu bi söyle önce mertçe.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dev mavi bir ateş topu geceyi aydınlattı! Portekiz ve İspanya üzerinde meteor şaşkınlığı
İflas eden ünlü iş insanı Hayrettin Şimşek'in son görüntüsü gündem oldu