AK Parti'den muhalefete 'madde ekleme' ziyareti

TBMM'de AK Parti grubu, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde eklenmesini görüşecek.

AK Parti'den muhalefete 'madde ekleme' ziyareti
AK Parti'den muhalefete 'madde ekleme' ziyareti
GİRİŞ 04.01.2022 14:10 GÜNCELLEME 04.01.2022 14:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olacağını açıklamasının ardından AK Parti grubu yasal düzenleme için harekete geçti.

Bu kapsamda, AK Parti grubu bugün muhalefet partilerini ziyaret edecek. Emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemenin, TBMM Genel Kurulu'nda görüşmelerine başlanacak olan 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına' ilişkin yasa teklifine madde eklenmesi teklifini götürecek. AK Parti, muhalefet partileriyle uzlaşırsa düzenleme maddesi teklife eklenecek.

Görüşmeden bir uzlaşı çıkmazsa, AK Parti bugün TBMM Başkanlığı'na sunmaya hazırlandığı yasa teklifine madde ekleyecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Memura ek zam verilecekse işciyede verilmeli Memur pazara gidince domatesi patlıcanı yağını tuzunu zamlı alıyorsa işcide aynı fiyattan alıyor.memur enflasyon dan etkilendiyse işcide etkilendi.Yapilacaksa bir ek zam memura da yapılsın işciyede yapılsın.Ayrımı asla kabul etmiyoruz.
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    1.Şikayetim : Yaklaşık 4 Senedir Yetim Maaş,ıma Bayram ikramiyesi, Kuruşu Kuruşuna Hep Aynı Meblağ Yatmakta,Bunun Sebebi Nedir Acaba.? Sanki Hiçbir şeye Zam Gelmiyor,Etraf Güllük Gülistanlık Mübarek...!!! 2.Şikayetim : Dul Anne İle Kız Çocuğuna Ödenen Maaş,ın Miktarı Neden Eşit Değil, Kız Çocuğunun Maaşı Neden Anneden Az..? Tam Bir Yetim Muamelesi Değilde Nedir Bu..? 3.Şikayetim : Son Gelen Zamlarla 1 Poşet Bile Dolduramaz Olduk Marketlerde Ve Yaptığınız Zamlar Yetersiz Kaldı,Görünen O,ki, Şu Anki Malum Zamlı Süreç Kat Be Kat Artarak Devam Edecek Gibi Görünüyor,Maaşlar Zaten Hiçbir Şekilde Yetmiyordu,Şimdi Hiç Yetmeyecek, İşçi, nin Emek,linin Maaşını En Az 5000 TL.Yapmalısınız..!!!
    Cevapla
  • Cezmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşa beklemeyin memuru ihya etmekle meşguller.
    Cevapla
  • bağlardan d b 2 yıl önce Şikayet Et
    4 d yardimci personel kadro ne oldu muhalefet mutlaka bununde bu yasayi eklemsi lalim
    Cevapla
  • Yasim 2 yıl önce Şikayet Et
    3600 ne olmuş
    Cevapla
  • Çok Mağduruz 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yetkililer, Dul ve Yetim aylığı alanların Maaşlarıda En az 2500 TL olmalıdır. Son gelen Zamlardan sonra, 1500 TL maaşın hiçbir değeri kalmamıştır.
    Cevapla
  • hikmet 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın reis uzman doktorlara 5000 tl pratisyenlere 2500 tl verilecek dedi ne zaman yasa çıkacak acaba
    Cevapla
  • hikmet 2 yıl önce Şikayet Et
    uzman. doktorlara 500bin pratisyelere 2500 tl verilecek demişti sayın cumhurbaşkanı yasa geri çekildi ne zaman verilecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama