Öğrenci affı ve 3600 ek gösterge mesaisi başlıyor

Meclis'te temmuzda bitecek yasama yılı öncesi yoğun bir mesai yürütülecek. 3 bin 600 ek gösterge, dezenformasyonla mücadele ve öğrenci affına ilişkin düzenlemeler sırayla Meclis gündemine gelecek.

Öğrenci affı ve 3600 ek gösterge mesaisi başlıyor
Öğrenci affı ve 3600 ek gösterge mesaisi başlıyor
GİRİŞ 21.05.2022 13:01 GÜNCELLEME 21.05.2022 13:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 3600 ek gösterge, dezenformasyonla mücadele ve öğrenci affına ilişkin düzenlemelerle ilgili yasama yılı bitmeden yoğun bir mesai yürütecek.

3600 ek gösterge teklifine ilişkin son hazırlıklar yapılıyor. Öğretmenlerin ardından hemşire, polis ve din görevlilerinin de bu haktan yararlanması sağlanacak.

Öğrenci affı da Meclis'in gündemindeki konular arasında yer alıyor. Düzenlemeyle, herhangi bir nedenle eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kalan yüz binlerce üniversiteli gencin okullarına dönmesi sağlanacak.

Af düzenlemesinin yeni eğitim öğretim yılı başlamadan yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Dezenformasyonla mücadeleyi öngören teklif de Meclis'e sunulacak

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenci affı çıkarsa evin balkonuna ak parti bayrağı asacağım
    Cevapla
  • ........ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamu taşeron ve özelde emekliliği gelenler acilen emekli edilirse işsizliğe biraz olsun çözüm olur
    Cevapla
  • Utku Sağlam 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya dezenformasyon düzenlemesi çok geç kaldı, Devleti yıpratan hesaplara para cezası hafif olur çünkü o saldırıları planlayanlar için ödeyecekleri para hafif kalır. Kesin yatarlı hapis ve para cezası verilmeli.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt. Eyt. Eyt.
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha dün Şehid olan Uzman Çavuş yaralandığında müdahale eden hemşireye ve şehidin cenaze namazını kıldıran imamlarımıza 3600 ek gösterge verilipde bizlere verilmezse ADALET eksik olur ve 2023 de de kararımızı ona göre vereceğiz, biz kimsenin arka bahçesi değiliz... Saygılarımızla...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle